Αρχική Τοπικά Λαμία: Δεκάδες συμπολίτες μας στήριξαν την πρωτοβουλία «Μια δική σου στιγμή… για...

Λαμία: Δεκάδες συμπολίτες μας στήριξαν την πρωτοβουλία «Μια δική σου στιγμή… για μια ολόκληρη ζωή» !

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, η οποία  γιορτάζεται στις 14 Ιουνίου, ο Δήμος Λαμιέων και το Γραφείο Εθελοντισμού, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, πραγματοποίησαν εθελοντική αιμοδοσία σήμερα Σάββατο 12 Ιουνίου,  στην οδό Διάκου 3 με σύνθημα «Μια δική σου στιγμή… για μια ολόκληρη ζωή»  και με μεγάλη συμμετοχή από τους πολίτες!

 

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς υποδέχθηκε μεταξύ των δεκάδων εθελοντών και τον ίδιο το Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραίσκο 

 

 

«…. Μια δική σου στιγμή… για μια ολόκληρη ζωή…
Μια μεγάλη βοήθεια σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται αίμα για να ζήσουν, να συνεχίσουν τη θεραπεία τους, μια μεγάλη στήριξη στο σύστημα υγείας της πατρίδας μας.
Και πάνω από όλα είναι μια πράξη αλληλεγγύης, μια πράξη αγάπης.
Ας δώσουμε αίμα για τους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.
Όχι μόνο στην εθελοντική αιμοδοσία του δήμου μας, αλλά σταθερά.
Γίνε εθελοντής αιμοδότης. Ίσως κάποτε, το χρειαστείς κι εσύ.
Δέκα λεπτά από το χρόνο μας, δίνουν ζωή σε κάποιον άνθρωπο.
Ας κάνουμε αυτό το δώρο ζωής…..
Δίπλα στο Δήμαρχο ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Κυροδήμος, αντιδήμαρχος Παναγιώτης Στασινός και  οι Σύμβουλοι Θανάσης Ντούζγος, Δημήτρης Τζούφλας και Δημήτρης Αργυρίου!

Οι πρωτόγνωρες υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν, εξαιτίας της πανδημίας της νόσου COVID-19 και η ανεπάρκεια αποθεμάτων αίματος, που έχουν οδηγήσει σε ιστορικό χαμηλό τη χώρα μας, κρίνουν αναγκαία τη συμμετοχή του εθελοντή αιμοδότη.

Δείτε πρώτοι όλες τις τοπικές ειδήσεις του MAG24 στο VIBER

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.