Αρχική Advertorial «Εξέλιξη» Eξειδικευμένο φροντιστήριο βιολογίας: Οι βαθμολογίες των μαθητών μας υψηλότερες από τον...

«Εξέλιξη» Eξειδικευμένο φροντιστήριο βιολογίας: Οι βαθμολογίες των μαθητών μας υψηλότερες από τον μέσο όρο πανελλαδικά

Οι μαθητές της Εξέλιξης, το ακαδημαϊκό έτος 2020-21, κατόρθωσαν να πετύχουν βαθμολογίες αρκετά υψηλότερες από τον πανελλαδικό μέσο όρο. Φυσικά, ανεξαρτήτως των επιδόσεων του κάθε μαθητή,  αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο σύνολο των μαθητών για την διαρκή προσπάθειά τους σε μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά.
Από την πλευρά μας, συμβάλλαμε σε αυτό με τους εξής τρόπους:
– Διδασκαλία του μαθήματος στηριγμένη στο παιδαγωγικό μοντέλο του κονστρακτιβισμού (πραγματοποιήθηκε εισήγηση σε ό,τι αφορά τον τρόπο διδασκαλίας του συγκεκριμένου μοντέλου από τον διδάσκοντα, σε πανελλήνια σεμινάρια διδακτικής της ΟΕΦΕ).
– Μόνιμη χρήση του ψηφιακού σχολείου 4schools,τόσο για την πραγματοποίηση διαδικτυακών μαθημάτων αλλά και για την παροχή διδακτικού υλικού στους μαθητές και την ανασκόπηση των βαθμολογιών τους.
– Συνεχή αξιολόγηση με εβδομαδιαίες γραπτές ή προφορικές δοκιμασίες αλλά και συχνά διαγωνίσματα προσομοίωσης σε όλη την ύλη.
– Πραγματοποίηση δύο σεμιναρίων διαχείρισης χρόνου και οργάνωσης μελέτης με παράλληλη χορήγηση ημερολογίου, σχεδιασμένου για οργάνωση του προγράμματος του μαθητή.
– Διεξαγωγή συναντήσεων για διαχείριση άγχους και συναισθημάτων -ανά τακτά χρονικά διαστήματα- με την μόνιμη συνεργάτη του φροντιστηρίου, ψυχολόγο-συγγραφέα κα Μαρία Σκαρλάτου.
– Πραγματοποίηση σεμιναρίων επαγγελματικού προσανατολισμού με πλήρη ανάλυση των τμημάτων του Επιστημονικού Πεδίου των Σπουδών Υγείας σε ό,τι αφορά προγράμματα σπουδών, μεταπτυχιακά και επαγγελματικά δικαιώματα. Τα σεμινάρια διοργανώνονται από την Orientum Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας, τη μεγαλύτερη εταιρία πανελλαδικά στο χώρο της συμβουλευτικής καριέρας.

 

Διεύθυνση: Ροζάκη Αγγελή 26, Λαμία
Τηλέφωνο: 2231308203
website: education-exelixi.gr
Facebook / Εξέλιξη • Εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας
instagram@exelixi_lamia

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.