Σε ευχάριστο κλίμα και με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Τουριστικό Περίπτερο του Αγ.Λουκά η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη ΔΣ στον εμπορικό σύλλογο Λαμίας. 

 

Κεντρικός καλεσμένος της εκδήλωσης, την οποία παρουσίασε η κ. Βάνια Τσιαγκούδη , ήταν ο Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αθηνών κ.Σταύρος Καφούνης .

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στα προβλήματα του κλάδου και πώς ο εμπορικός σύλλογος Αθηνών έγινε αρωγός στα μέλη του, για την αντιμετώπιση αυτών.  Χαιρετισμό απηύθυνε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος  Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ. Κυρίτσης Δημήτριος, εκ μέρους του Δήμου Λαμιέων  ο Αντιδήμαρχος κ.Ζωγράφος Ιωάννης , ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας  κ. Κυρίτσης Αθανάσιος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Αν.Στ.Ελλάδος  κ.Σαμαράς Δημήτριος.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν και οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Φώσκολος και Δημήτρης Ρίζος

Στη συνέχεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε στους τους τοπικούς φορείς και αυτοδιοικητικούς  εκπροσώπους ,το πρόγραμμα υλοποίησης των στόχων του συνδυασμού όπως και η παρουσίαση των υποψηφίων . 

Πετυχημένη χαρακτήρισαν την εκδήλωση ,η οποία ήταν ανοιχτή για τον κόσμο, οι διοργανωτές – μέλη του συνδυασμού. ‘’ Σκοπός μας η ενημέρωση των τοπικών φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης  για τις θέσεις και το πρόγραμμα μας  και  η  μελλοντική αρμονική συνεργασία μεταξύ μας  για μία καλύτερη αγορά στην πόλη μας. Καλύτερη τόσο για μας όσο και για τους καταναλωτές .Σήμερα ήταν το επιστέγασμα μια κινητοποίησης που περιελάμβανε νέες εγγραφές μελών , επισκέψεις από τα μέλη μας στους /στις συνάδελφους/ισες  εμπόρους κουβεντιάζοντας ,πρόσωπο με πρόσωπο ,τα προβλήματά μας  και προβάλλοντας τις θέσεις μας για την εξέλιξη και ανάδειξη του Συλλόγου.’’

Σε παρέμβαση –ερώτηση μέλους ,γιατί ο κόσμος να προσέλθει να ψηφίσει αφού και στις τελευταίες  εκλογές υπήρξε μεγάλη συμμετοχή με τεράστιες προσδοκίες αλλά εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο φιάσκο στην ιστορία του Συλλόγου , οι συμμετέχοντες στον συνδυασμό απάντησαν :  Είναι οξύμωρο να παρουσιάζονται ως σωτήρες και ως παρθενογένεση συνδυασμοί που οδήγησαν με τις πρακτικές τους τον σύλλογο  ένα βήμα από τη διάλυσή του. Το αποτέλεσμα ήταν αυτά τα 2 μαρτυρικά χρόνια που μεσολάβησαν για τον εμπορικό κόσμο να μην υπάρχει στην ουσία εμπορικός σύλλογος να ενημερώνει και να συμπαραστέκεται στα καθημερινώς δοκιμαζόμενα μέλη του. Εμείς ήμασταν εκεί, διατηρώντας την ελπίδα ζωντανή ,κάποιοι άλλοι δεν ήταν, είμαστε εδώ σήμερα και σίγουρα θα είμαστε παρόντες και στο αύριο του συλλόγου. Ο εμπορικός κόσμος και οι καταναλωτές αξίζουν ένα νέο εμπορικό σύλλογο  προσαρμοσμένο στο σήμερα. Έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος ! Όλοι μαζί για την επανεκκίνησή του , την αποκατάστασή του ,την αξιοποίησή του. Συνάδελφοι σας περιμένουμε την Δευτέρα για να συμβάλλετε με την ψήφο σας στη νέα εποχή του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης μας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.