Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Πλούσιο διήμερο με συμμετοχές σε μεγάλους αγώνες για το ΚΔΑΠ Α.με.α. “ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ

Στην τελετή έναρξης του 7ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που λαμβάνει χώρα στο κλειστό ΔΑΚ Χαλκιοπουλειο Λαμίας, παρευρέθηκαν  το Σάββατο 1 Οκτωβρίου ο ιδιοκτήτης του Κέντρου Διάγνωσης και Θεραπείας “ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ” και του ΚΔΑΠ Α.με.Α. “ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ” Παναγιώτης Παπαδήμας και ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας και φίλων Α.με.α. Παναγιώτης Αγγελάκης.

Το πρωτάθλημα συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής,η Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Χορού Λαμίας,ο δήμος Λαμιέων και η Περιφέρεια Στερεάς,1 και 2 Οκτωβρίου στο κλειστό Χαλκιοπουλειο Λαμίας.

Σ’ένα από τα κορυφαία events της πόλης,το Lamia Night Run, συμμετείχε το Σάββατο το βράδυ ομάδα αθλητών-ωφελουμενων του ΚΔΑΠ Α.με.α. “ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ” συνοδευόμενοι από τις γυμνάστριες ειδικής αγωγής, τις εκπαιδεύτριες του ΚΔΑΠ και τον ιδιοκτήτη του Παναγιώτη Παπαδήμα.Τα άτομα αυτά με τις ειδικές ικανότητες απέκτησαν πλούσια εμπειρία από το Νυχτερινό Αγώνα Λαμίας και απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι είναι πρωτοπόροι και αγωνιστές στη ζωή


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ