Αρχική Αθλητικά Α.Λ.Α. Λαμίας για Rally Acropolis: “Για να οργανώσεις έναν αγώνα ΠΡΩΤΑ επιλέγεις...

Α.Λ.Α. Λαμίας για Rally Acropolis: “Για να οργανώσεις έναν αγώνα ΠΡΩΤΑ επιλέγεις το ιδανικό γήπεδο”

Φωτογραφία: Σπύρος Καμνής

 

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας αναφορικά με τις σκέψεις τους σχετικά με τη διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις, στην οποία τονίζουν πως μόνο μέλημά τους είναι το καλό του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και δη η άρτια διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις:

Όλοι εμείς στην ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΑΜΙΑΣ, θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στην Κυβέρνηση και στον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ Αυγενάκη Λευτέρη, οι οποίοι  με σύγχρονη και εξωστρεφή πολιτική πέτυχαν το μεγάλο επίτευγμα της επιστροφής του Ράλλυ Ακρόπολις στην Ελλάδα σε επίπεδο παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Η Α.Λ.Α. Λαμίας είναι το μοναδικό αναγνωρισμένο Σωματείο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας,  από τα πρώτα ηλικιακά Σωματεία στην Ελλάδα, με έτος ιδρύσεως της το 1970. Έχοντας στη δύναμή της πρωταθλητές, αξιόλογους αθλητές και άριστα στελέχη τα οποία έχουν  επανειλημμένα  στηρίξει με όλες τους τις δυνάμεις και την  τεχνογνωσία τους, το Ράλλυ Ακρόπολις σε όποια περιοχή πραγματοποιήθηκε, σε κάθε του μορφή (WRC, ERC ή ως εθνικό), εκπονώντας πάντα το μεγαλύτερο και δυσκολότερο μέρος του αγώνα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επιτυχή έκβασή του.

Δείτε πρώτοι όλες τις τοπικές ειδήσεις του MAG24 στο VIBER

Οφείλουμε όλοι μας να κατανοήσουμε πως σήμερα, η ιστορία ξαναγράφεται και αυτό απαιτεί προσεκτικά βήματα. Πρέπει η επάνοδος του Ράλλυ Ακρόπολις να εδραιωθεί και να σημαίνει  τη δυναμική επανεκκίνηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.

Συστρατευόμενοι με το αίτημα διεκδίκησης του Ράλλυ Ακρόπολις στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με οικοδεσπότη τον Δήμο Λαμιέων, θεωρούμε πλεονασμό την αναφορά στα αυτονόητα, δηλαδή στον ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ SERVICE PARK, την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και στις τόσο ποιοτικές, πολύμορφες, τεχνικές και αναγνωρίσιμες ειδικές διαδρομές του τόπου μας.

Αυτές άλλωστε που είναι και παγκόσμιο σημείο αναφοράς του Ράλλυ Ακρόπολις.

Τέλος, θέλουμε να τονίσουμε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση πόσο σημαντική είναι η επιλογή της Στερεάς Ελλάδας ως  τόπος διεξαγωγής του εθνικού μας αγώνα ειδικά φέτος, με γνώμονα το καλό του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και του Ράλλυ Ακρόπολις, σεβόμενοι την ιστορία του και την ταυτότητά του, έχοντας κατά νου, πως, για να οργανώσεις έναν αγώνα ΠΡΩΤΑ επιλέγεις το ιδανικό γήπεδο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.