Αρχική Ελλάδα ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας και συλλαλητήριο την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου Χατζηδάκη

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας και συλλαλητήριο την Τετάρτη, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου Χατζηδάκη

Στάση εργασίας και συλλαλητήριο εξήγγειλε για την Τετάρτη 16 Ιουνίου, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου Χατζηδάκη για τα εργασιακά, η ΑΔΕΔΥ.

 

 

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, για το απεργιακό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης, τη μέρα ψήφισής του, Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, με παλλαϊκό συλλαλητήριο, ώρα 16:00 μαζί με το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας.»

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των εργαζομένων του Δημοσίου στο συλλαλητήριο κηρύσσει Στάση Εργασίας την Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, σε όλο το Δημόσιο από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου.

«Αυτό το νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί! Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή, στην πλατεία Συντάγματος, ώρα 16:00», αναφέρει η ΑΔΕΔΥ, καλώντας τα νομαρχιακά της τμήματα σε συνεργασία με τα εργατικά κέντρα να πραγματοποιήσουν αντίστοιχες συγκεντρώσεις στην Περιφέρεια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.