Αρχική Ελλάδα Αυτή είναι η δήμαρχος που πήρε το 100% των ψήφων (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η δήμαρχος που πήρε το 100% των ψήφων (ΦΩΤΟ)

Και όμως υπάρχει περιοχή όπου ο δήμαρχος εξελέγη με το 100% των ψήφων. Δηλαδή όλοι οι κάτοικοι ψήφισαν μονοκούκι το ίδιο πρόσωπο. Η περιοχή αυτή είναι ο Άγιος Ευστράτιος και η δήμαρχος που εξελέγη με το συντριπτικό ποσοστό είναι η Μαρία Κακαλή.

Η συγκεκριμένη γυναίκα το 2014 είχε ανακηρυχθεί η νεότερη δήμαρχος που είχε εκλεγεί στην Ελλάδα. Τότε ήταν μόλις 27 ετών.

Χθες οι κάτοικοι τους Αγίου Ευστρατίου την επανεξέλεξαν και μάλιστα στο δημοτικό συμβούλιο η παράταξη της θα καταλαμβάνει 13 από τις 13 έδρες.

Η κα Κακαλή ήταν η μόνη που δήλωσε υποψηφιότητα και έτσι πήρε ομόφωνα το χρίσμα.

Είναι µητέρα δύο παιδιών, είναι νηπιαγωγός, και ζει στο αποµονωµένο νησί των 250 κατοίκων και των µόλις δύο δηµοτικών υπαλλήλων. Η Μαρία Κακαλή από την πρώτη θητεία της άφησε έργο.

Έδωσε λύσεις για την ακτοπλοϊκή σύνδεση και την υγειονοµική κάλυψη του πληθυσµού, αλλά και την κερδισµένη µάχη µε δεκάδες εκατοµµύρια ακρίδες που έκαναν «επιδροµές» στα σπίτια το 2016 και το 2017.

Τώρα στόχος της είναι η αύξηση των επισκεπτών, στο μαρτυρικό νησί που επί δεκαετίες αποτέλεσε τόπο εξορίας και.

Πηγή: www.topontiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.