Αρχική Lifestyle Η αγωνία στο «κόκκινο» στο Survivor: Αποχώρηση με εντάσεις απόψε

Η αγωνία στο «κόκκινο» στο Survivor: Αποχώρηση με εντάσεις απόψε

Δύσκολη θα είναι η σημερινή ημέρα για τους παίκτες του Survivor καθώς στο συμβούλιο του νησιού, αναμένεται να αποχωρήσει ένας από τους Σώζοντα, Νάσο και Μιχάλη.

Γι’ ακόμα μία φορά, στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος έριξε νέα καρφιά για την Εύη Σαλταφερίδου και όχι μόνο.

«Ένας άνθρωπος που προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή όλου του κόσμου, κάνοντας αρνητικές δηλώσεις με κάποια αρνητική συμπεριφορά και να κάνει τους άλλους να πουν “πω πω, τι έγινε…”. Δεν είναι καλό να υπάρχει σε μια ομάδα. Καλό είναι να αγωνίζεται, να προσπαθεί μέσα στους στίβους μάχης για το καλό, για τα έπαθλα, για να πηγαίνουμε όλοι μαζί. Κάτι τέτοιες δηλώσεις δεν κάνουν καλό γιατί τις σκεφτόμαστε και στερούν οξυγόνο από τον εγκέφαλό μας.

Δεν θα ήθελα να επεκταθώ παραπάνω σε αστήριχτους χαρακτηρισμούς που πετάνε στον αέρα κορίτσια που θέλουν να αποσπάσουν με τέτοιο άσχημο τρόπο την προσοχή επάνω τους. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μέσα στην ομάδα κάποια άτομα που κλωτσάνε σπασμωδικά. Το κλίμα που προσπαθούν να καλλιεργήσουν είναι να πάμε καρφί στο συμβούλιο, αφού χάσουμε ένα αγώνισμα ασυλίας, το οποίο δεν έχουμε καν παίξει. Αλλά οι προσπάθειές τους εδώ και δύο μέρες είναι πάρα πολύ έντονες», είπε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

«Δεν πιστεύω ότι αυτό το κλίμα θα φτιάξει ποτέ. Όταν δύο άνθρωποι δεν μπορούν να συνεννοηθούν, δεν θα συνεννοηθούν κάποια στιγμή διά μαγείας. Απλά όπως και προηγουμένως συνεχίζαμε και κερδίζαμε τα παιχνίδια έχοντας προβλήματα, έτσι μπορούμε να κάνουμε και τώρα. Αρκεί ο Σώζων να δεχτεί ότι εγώ προσωπικά δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του, ούτε αυτός μαζί μου.

Οπότε να τελειώνει εκεί το θέμα και να μην έχουμε περαιτέρω εκνευρισμούς γιατί χωρίς λόγο χαλάμε το κλίμα της ομάδας. Είμαι 1.000.000% σίγουρη ότι κάτι θα γίνει πάλι τελευταία στιγμή και θα επηρεάσει εμένα τουλάχιστον. Νομίζω ότι υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα να σκέφτομαι, από το τι θα πει ο Σώζων ή τι θα κάνουμε πριν το αγώνισμα, αν εκνευριστεί ο Σώζων», είπε η Εύη Σαλταφερίδου.

πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.