Αρχική Εργασία Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς: Δημιουργήστε το προφίλ της επιχείρησής σας και προωθήστε τα...

Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς: Δημιουργήστε το προφίλ της επιχείρησής σας και προωθήστε τα προϊόντα σας

Δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας εμπορικών επαφών που γεφυρώνει την απόσταση ανάμεσα σε παραγωγούς και αγοραστές.

 

Στοχεύοντας να ενισχύσει την εξωστρέφεια των Στερεοελλαδίτικων παραγωγών
αγροδιατροφικών προϊόντων και να αμβλύνει την απόσταση που τους χωρίζει από τους αγοραστές της εγχώριας και διεθνούς αγοράς η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική της Σύμπραξη (ΑΣΣΕ) αναπτύσσει μια εξειδικευμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα Β2Β εμπορικών επαφών.

Μέσω της συγκεκριμένης δίγλωσσης (Ελληνικά και Αγγλικά) ηλεκτρονικής πλατφόρμας η οποία βρίσκεται σε φάση πιλοτικής δοκιμής και ανάπτυξης οι παραγωγοί αγροδιατροφικών προϊόντων μπορούν να δημιουργήσουν το προφίλ της επιχείρησής τους και μέσα από αυτό να εκθέσουν το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων τους. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους αγοραστές εντός και εκτός Ελλάδος να εντοπίσουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν και να έρθουν σε επαφή με τις επιχειρήσεις που τα παράγουν και τα εμπορεύονται.

Επιπρόσθετα, οι παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να δημοσιεύουν στοχευμένες αγγελίες προσφοράς ποϊόντων και οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές αντίστοιχες αγγελίες ζήτησης προϊόντων, διευκολύνοντας την επαφή των δύο πλευρών.

Όσοι παραγωγοί και τυποποιητές του αγροδιατροφικού κλάδου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν το προφίλ της επιχείρησής τους και να προβάλλουν τα προϊόντα τους πρέπει να εγγραφούν στον ακόλουθο σύνδεσμο ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες που παρέχονται κατάτη σύνδεση των χρηστών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα:

https://centralgreecemarket.gr

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:  2221353542-3.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.