Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, 2025

Aυτό το Σάββατο πάμε θέατρο… στην Σπερχειάδα!

H Κεντρική σκηνή του Θ.Ε.Σ.Μα παρουσιάζει την καταπληκτική μουσικοχορευτική κωμωδία «Ο Θύμιος & ο άλλος» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Δήμητρας Νομικού το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 9:00μ.μ. στο κινηματοθέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ στη Σπερχειάδα.  

Ο ζωηρός και μπερμπάντης Παρασκευάς, ένα “μουρμούρης” σύζυγος, καλύπτει τις ερωτικές παρασπονδίες του στη γυναίκα του, προφασιζόμενος την ύπαρξη κάποιου δίδυμου αδελφού του, του Θύμιου από τα Τρίκαλα.

Ο Θύμιος υπάρχει, αλλά δεν είναι δίδυμος και δεν του μοιάζει καθόλου, ώστε κάποια στιγμή από κάτι φωτογραφίες η γυναίκα του καταλαβαίνει την απάτη και αποφασίζει να τον εκδικηθεί, αλλά το φίδι από την τρύπα βγάζει ο αδελφός του ο Θύμιος. Έξυπνο χιούμορ, μπερδέματα, κωμικές καταστάσεις σ’ αυτό το κλασικό έργο του σπουδαίου συγγραφέα Δημήτρη Γαννουκάκη που διασκευάστηκε από την κα Νομικού.

 

Ακολουθούν:

22/11, 28/11, 29/11 ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ  

5/12, 6/12  ΣΚΗΝΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ

Είσοδος είναι 5€. Μαθητικό 3€.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία – διασκευή: Δήμητρα Νομικού

Σκηνικά: Ελένη Αρχοντή

Μουσική επιμέλεια – Κοστούμια: Δήμητρα Νομικού

Χορογραφίες: Κατερίνα Ζαχαριουδάκη

Κινησιολογία: Τζόυς Μιχαηλίδου

Artwork: Αλέξανδρος Ντζούνας

Φωτογραφίες – Μαγνητοσκόπηση: Φώτο ΚΛΙΚ

Διεύθυνση Παραγωγής: Βιβή Ζαφείρη  

 

ΔΙΑΝΟΜΗ

Παρασκευάς Ζοράμης: Μπάμπης Χαμπίπης 

Λέλα Ζοράμη:Βιβή Ζαφείρη  

Τζένη Προκόπη:Ελισάβετ Παπαλέξη 

Άλκης Πετρίδης:Ανδρέας Ροδίτης  

Ζαχαρούλα: Κούλα Μπούσιου 

Μαριγώ: Σοφία Παπαδογιάννη 

Θύμιος Ζοράμης: Παναγιώτης Ζιάκας 

κ. ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ: Κώστας Μαστρογιάννης

αφίσα

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ