Αρχική Πολιτική Ακόμη ένα δυνατό όνομα με τον Φάνη Σπανό: Ο Πάνος Ευαγγελίου «επιμένει»...

Ακόμη ένα δυνατό όνομα με τον Φάνη Σπανό: Ο Πάνος Ευαγγελίου «επιμένει» για τη Στερεά

Ο πολιτικός μηχανικός Πάνος Ευαγγελίου από τη Λαμία και ο τοπογράφος Γιάννης Σαλταγιάννης από τη Χαλκίδα είναι τα δύο νέα ονόματα που ανακοινώθηκαν από τον Φάνη Σπανό για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

 

 

Ο πρώην αντιδήμαρχος Λαμίας ο Πάνος Ευαγγελίου δραστηριοποιείται στην Αυτοδιοίκηση από το 2007.

Mέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Λαμίας (2007-2014)
Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δ. Λαμιέων (2011-2014)
Περιφερειακός Σύμβουλος, μέλος των επιτροπών Οικονομική και Περιβάλλοντος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (2014-2019)
Aιρετό μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας ΤΕΕ, εκπροσωπώντας το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς (2013-2016)

 

Να πως παρουσιάζει ο ίδιος τον ευατό του:

Γεννήθηκα στη Λαμία το 1977. Είμαι ο τρίτος γιoς του τραπεζικού Δημήτρη Ευαγγελίου και της φιλολόγου Καίτης Τσεργά. Είμαι παντρεμένος με την Έφη Κ. Βλαχογιάννη, Πολιτικό Μηχανικό Ε.Μ.Π. και έχουμε δύο παιδιά, τoν Κωστή και την Κάτια. Ζω και εργάζομαι στη Λαμία ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας τεχνικό γραφείο με την επωνυμία ”ERGOτάξιο – Σύμβουλοι Μηχανικοί” από το 2004 έως σήμερα. Αποφοίτησα με άριστα από το 4ο Λύκειο Λαμίας και έλαβα το Δίπλωμα του Πολιτικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με ειδικότητα Συγκοινωνιολόγου, ενώ σήμερα ολοκληρώνω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτιρίων. Τον ελεύθερό μου χρόνο τον περνώ με την οικογένειά μου και τους φίλους μου, πηγαίνοντας στον κινηματογράφο, το γήπεδο, σε ταξίδια και έχοντας ως χόμπι το διάβασμα.

 

Είμαι υποψήφιος γιατί…
Η πρόθεσή μου να είμαι ξανά Περιφερειακός Σύμβουλος πηγάζει από τη διαρκή ανάγκη να μπορώ να είμαι χρήσιμος για τους συμπολίτες μου στην περιοχή που γεννήθηκα και ζω, τη Λαμία, τη Φθιώτιδα, τους πολίτες όλης της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Αυτό μπορώ να το κάνω μαζί με ανθρώπους που, όπως και εγώ, επιμένουμε κάτω από δύσκολες συνθήκες, να αγωνιζόμαστε στον στίβο της ελεύθερης αγοράς και ταυτόχρονα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, με ευθύνη και ακεραιότητα στην υπηρεσία των πολλών, με μοναδικό στόχο να βελτιώσουμε την καθημερινότητά τους αλλά και να κληροδοτήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Το σκοπό αυτό θεωρώ πως έχω τη δύναμη, τις γνώσεις και την εμπειρία που χρειάζονται, ώστε όλοι μαζί να τον πετύχουμε.

Από τη Χαλκίδα ο τοπογράφος Γιάννης Σαλταγιάννης

Βιογραφικό
Γεννήθηκα και ζω στη Χαλκίδα. Είμαι παντρεμένος και έχω ένα παιδί. Αποφοίτησα από την Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ. του τμήματος Τοπογράφων Μηχανικών. Διαθέτω εμπειρία 25 ετών σε μελέτες δημοσίων και ιδιωτικών έργων. Επί σειρά ετών ήμουν μέλος της αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. (Περιφερειακού Τμήματος Νομού Ευβοίας) και στο Δ.Σ. του Συλλόγου Τοπογράφων Μηχανικών Ευβοίας. Υπήρξα μέλος της Λιμενικής Επιτροπής του λιμενικού ταμείου Χαλκίδας μεταξύ 2009-2011. Από το 2014 είμαι μέλος του Δ.Σ. Δ.Α.Ε.Π.Ε.Χ. του Δήμου Χαλκιδέων, όπως και από το 2017 μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. (Περιφερειακού Τμήματος Νομού Ευβοίας).

Είμαι υποψήφιος γιατί…
Ως Ευβοιώτης ενεργός πολίτης έχω την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να συμμετέχω με τον συνδυασμό του Φάνη Σπανού «ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές. Η πολυετή επαγγελματική μου πορεία  ως Τοπογράφος Μηχανικός μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά τα πλεονεκτήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Νομός μας από άκρη σε άκρη. Στις προκλήσεις της εποχής μας επιθυμώ με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω στην ανάπτυξη του τόπου και των συνανθρώπων μου με οδηγό την προσφορά στην τοπική κοινωνία.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.