Αρχική MAG24 TV Άννα Σκαρλάτου: Εργαζόμενη, με τρία παιδιά και πρώτη στο Τμήμα Πληροφορικής Λαμίας!...

Άννα Σκαρλάτου: Εργαζόμενη, με τρία παιδιά και πρώτη στο Τμήμα Πληροφορικής Λαμίας! – ΒΙΝΤΕΟ

 

Η Άννα Σκαρλάτου είναι εργαζόμενη, μητέρα τριών παιδιών και στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις κατάφερε να εισαχθεί πρώτη από τα Εσπερινά ΕΠΑΛ στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λαμία!

Μας λέει πως από κάποια ηλικία και μετά οι άνθρωποι βιώνουμε επαγγελματικό ρατσισμό και πως μεγαλώνοντας πρέπει να αποδείξεις πολύ περισσότερα πράγματα στον εργασιακό τομέα.  Τονίζει όμως πως ένας άνθρωπος μεγαλύτερος των 35 ετών έχει αναπτύξει πολύ περισσότερες και πολύ πιο σύνθετες ικανότητες, κάτι που δεν μπορεί να κατανοήσει κάποιος που στέκεται απλώς και μόνο στην ημερομηνία γέννησης που βλέπει εκτυπωμένη πάνω ένα φύλλο χαρτί.

“Δεν υπάρχει αποτυχία, υπάρχει η επόμενη ημέρα που η ζωή θα σου φέρει κάτι άλλο!”

Μιλώντας για την απόφασή της να επιστρέψει στα θρανία, ενώ διατηρεί ήδη μια επιτυχημένη επιχείρηση καλλωπισμού μικρών ζώων, χωρίς καν να το συνειδητοποιεί ίσως, μάς προσφέρει μαθήματα θέλησης και αποφασιστικότητας ενώ αποτελεί παράδειγμα για το πόσο σημαντική είναι και θα πρέπει να είναι η δία βίου μάθηση. Αποτελεί σίγουρα παράδειγμα και το ιδανικό πρότυπο για τα παιδιά της που είναι περήφανα για τη μητέρα τους!

Με τον γιό της, Χρήστο

Αναφορικά με την φοίτηση στο Εσπερινό 3ο ΕΠΑΛ, τονίζει ότι υπάρχει ένα υψηλό επίπεδο μόρφωσης στο ΕΠΑΛ, διαψεύδοντας την επικρατούσα άποψη που υποστηρίζει το αντίθετο.  Επισημαίνει ακόμη ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα στο σχολείο. Μια μεγάλη οικογένεια χαρακτήρισε το Εσπερινό 3ο ΕΠΑΛ Λαμίας με εξαιρετικές σχέσεις, όχι μόνο μεταξύ μαθητών, αλλά και μεταξύ μαθητών και καθηγητών.

Κλείνοντας μάς λέει πως η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας και κάθε μέρα πρέπει να προσπαθείς για κάτι καλύτερο.  Η συμβουλή της για τα νέα παιδιά είναι να συνειδητοποιήσουν πως δεν υπάρχει αποτυχία, υπάρχει η επόμενη ημέρα που η ζωή θα σου φέρει κάτι άλλο ενώ, μιλώντας ως γονιός, θεωρεί πως οι γονείς θα πρέπει να αφήνουν χώρο στα παιδιά τους να φτιάξουν τα δικά τους όνειρα και να τα κατακτήσουν.

 

 

Συνέντευξη: Γιώργος Παπασταμούλος

Κάμερα / Μοντάζ: Άκης Λούκας

Επιμέλεια: Όλγα Καλογήρου

 

 

Δείτε ακόμη:

Anna’s Pet Grooming: Ένας νέος χώρος καλλωπισμού για τα τετράποδα μέλη της οικογένειάς σας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.