Αρχική Ελλάδα Ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος πολιτιστικού τουρισμού με ομιλητή τον Γιάννη Μπουτάρη

Ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης προγράμματος πολιτιστικού τουρισμού με ομιλητή τον Γιάννη Μπουτάρη

 

Tην Τετάρτη 20/10/21 θα διεξαχθεί η διαδικτυακή εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος «Πολιτιστικός τουρισμός και εφαρμοσμένη επικοινωνία. Το παράδειγμα της Κεντρικής Μακεδονίας», που υλοποιείται από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education.

Θέμα συζήτησης: «Τρόποι με τους οποίους η σύνδεση του κρασιού με την πολιτιστική κληρονομιά μπορεί να συμβάλλει τόσο στην οικονομική στήριξη του προϊόντος όσο και σε μια νέα στρατηγική για τον τουρισμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20/10/21 και θα διαρκέσει μία (1) ώρα, 18:00 μμ έως 19:00 μμ.

  • Oμιλητής: Μπουτάρης Γιάννης, Χημικός Οινολόγος.
  • Χαιρετισμός: Καθηγητής Λέανδρος Νίκος: Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος.
  • Συντονισμός: Μουρτζίλας Νικόλαος, Υπεύθυνος σπουδών για τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Easy Education.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση μπορεί να παρευρεθεί ψηφιακά οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=kizqI1lM1qg

Ο σύνδεσμος είναι ενεργός και σας προτείνουμε να επιλέξετε «ορισμό υπενθύμισης» για να λάβετε ειδοποίηση στην έναρξη της εκδήλωσης.

Όραμά μας είναι: Με την 4η βιομηχανική επανάσταση που βρίσκεται στο κατώφλι μας και τον ψηφιακό μετασχηματισμό που ήδη βιώνουμε να μην αδικηθεί ή περάσει σε δεύτερη μοίρα ο πολιτιστικός πλούτος της πατρίδας μας.

Αυτό μπορεί πιο εύκολα να αποφευχθεί εάν συνδεθεί ο πολιτιστικός πλούτος με τον τουρισμό και ένα νέο πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης.

Ως εκ τούτου, σκοπός της εκδήλωσης και κατ’ επέκταση και του προγράμματος είναι η προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού αξιοποιώντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό της καθημερινότητάς μας και τα σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας.

Απώτερος στόχος, η προσέλκυση επισκεπτών και η στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Αξίζει να παρευρεθείτε στην εκδήλωση μας.

Ο πολιτιστικός τουρισμός αφορά όλους!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.