Ο κ. Αντύπας είναι ιδιοκτήτης της πολύ γνωστής καφετέριας ΜΥΘΟΣ στην παραλία των Καμένων Βούρλων. Ένα κατάστημα άρρηκτα συνδεδεμένο με τα Καμένα Βούρλα τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα.

 

Σημειώνει ο κ. Αντύπας για την υποψηφιότητα του:

“Μετά από πολύ σκέψη, διότι αντιλαμβάνομαι απαιτείται πολύ προσπάθεια, προσωπικός χρόνος, αλλά και ευθύνη, αποφάσισα να ασχοληθώ και πάλι με τα κοινά σε επίπεδο Δήμου.

Πλέον οι συγκυρίες είναι τέτοιες που πιστεύω όλοι μας οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας,  ο  Δήμος μας να περάσει σε μία νέα εποχή, όπου θα υπάρχει υγιής ανάπτυξη. Είμαι επιχειρηματίας πολλά χρόνια και έχω δει τόσο τα Καμένα Βούρλα όσο και τον Δήμο γενικότερα και στα πάνω τους και στα κάτω τους. Τώρα πρέπει να μπουν οι βάσεις, να αποκτήσει ο Δήμος μας την θέση που του αξίζει. Είναι ένας τόπος ευλογημένος με εργατικούς κατοίκους  που τον αγαπάνε και αυτό πρέπει να το αξιοποιήσουμε πλήρως.

Να δώσουμε νέα πνοή, να ανθίσει η περιοχή τουριστικά, κοινωνικά, οικονομικά και πολιτιστικά. Ως επιχειρηματίας και ενεργός δημότης μέσα από την συμμετοχή μου στον Δήμο, έχω σκοπό  να προσφέρω ιδέες και καινοτόμες προτάσεις και ο Δήμος να είναι δίπλα σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους. Συνεχώς σε άμεση επικοινωνία και  ανοιχτό διάλογο, να συνδράμουμε όλοι στην ανάπτυξη! Μόνο έτσι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά! Όλοι μαζί, ενωμένοι και με σκοπό το καλό όλου του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Ακούγεται λίγο κλισέ, αλλά θεωρώ μόνο έτσι θα έχουμε αποτέλεσμα. Ο Γιάννης Συκιώτης μας χρειάζεται δίπλα του όλους μας, προκειμένου να αναδείξουμε όλα εκείνα τα ζητήματα που θα δώσουν ώθηση στην περιοχή αλλά και να εργαστούμε με υπευθυνότητα  και σοβαρότητα, για να επιτύχουμε τους σκοπούς μας!

“Όλοι μαζί να προσφέρουμε για τον τόπο μας”.
 Για τον τόπο που αγαπώ, που έχω μεγαλώσει, που έχω επενδύσει, που έχω προσφέρει, πρωταρχικός  στόχος μου είναι να προσθέσω και εγώ ένα λιθαράκι στην αναγέννηση του!”

Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Καμένων Βούρλων κατά το χρονικό διάστημα από το 2006 έως το 2014 υπηρετώντας τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης με Σοβαρότητα, Συνέπεια, Αξιοπρέπεια και Ηθική.

«Η τοπική αυτοδιοίκηση, ανέκαθεν ζωτικός χώρος δραστηριοποίησης των πολιτών, παρέχει τη δυνατότητα επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι μας καθημερινά. Τα τελευταία είκοσι δύο χρόνια δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά σε μια πόλη γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις ανησυχίες και στο πλαίσιο αυτό η ανάγκη των πολιτών ταυτίζεται με τη δική μου επιθυμία να καταστεί η πόλη μας προορισμός και ο δήμος μας σύγχρονος και λειτουργικός αξιοποιώντας όλες εκείνες τις δυναμικές προκειμένου να ξεπεράσει τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και να επιχειρήσει το μεγάλο άλμα.

Με γνώμονα τις αξίες αυτές ζητώ τη στήριξή σας και σας καλώ να συμπορευθούμε όλοι μαζί στην «Πορεία Ανάπτυξης» του τόπου, την πορεία βελτίωσης της ποιότητας στην καθημερινή μας ζωή προβάλλοντας και ενισχύοντας τις υποδομές, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό του Δήμου μας.»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Συκιώτης παρουσίασε το συνδυασμό του «Πορεία Ανάπτυξης»! Δείτε όλους τους υποψήφιους! ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.