Αρχική Ελλάδα Αποκτήστε επίσημη πιστοποίηση Πληροφορικής με μαθήματα εξ αποστάσεως

Αποκτήστε επίσημη πιστοποίηση Πληροφορικής με μαθήματα εξ αποστάσεως

Αποκτήστε γνώσεις στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών αφιερώνοντας ελάχιστο από τον προσωπικό σας χρόνο! 

 

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, σχεδιάζουν και υλοποιούν εξ αποστάσεως ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Πληροφορική προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού, αναγνωρισμένο από ελληνικό δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π. αλλά και από ιδιωτικό τομέα. Το πρόγραμμα αφορά όλες τις διοικητικές περιφέρειες της χώρας.

Αποκτήστε γνώσεις στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών και πιστοποιήστε τις με το απαιτητό πιστοποιητικό, αφιερώνοντας μόνο ελάχιστο από τον προσωπικό σας χρόνο! Εμείς, σας δίνουμε τη δυνατότητα να καταρτιστείτε σε ένα σύγχρονο περιβάλλον τηλεκατάρτισης, εντάσσοντάς σας σε οργανωμένη ηλεκτρονική τάξη με καθηγητή και αναλαμβάνοντας οτιδήποτε αφορά τις εξετάσεις σας!

 

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 21/1/2019

 

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Πληροφορική οδηγεί σε απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού, αναγνωρισμένο από ελληνικό δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π. αλλά και από ιδιωτικό τομέα.

Υποστήριξε τον μαθητικό, φοιτητικό ή τον εργασιακό σου βίο, αξιοποιώντας την ευκαιρία κατάρτισης και πιστοποίησης που σου αποδίδεται.

Παρακολουθώντας το πρόγραμμα «Πιστοποίηση Πληροφορικής εξ αποστάσεως» προετοιμάζεσαι πλήρως για την χρήση των Νέων Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών τα οποία βρίσκουν χρήση παντού στην καθημερινότητά μας.

Παράλληλα, η συμμετοχή σου στις επίσημες εξετάσεις πληροφορικής θα συντονιστεί απόλυτα από συνεργάτες των ΚΔΒΜ Easy Education.

Συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής και απόκτησε το υποχρεωτικό πιστοποιητικό Πληροφορικής  για όλες τις προκηρύξεις σε ΑΣΕΠ και για πολλά προγράμματα εργασίας (πχ. κοινωφελή του ΟΑΕΔ).

 

Μάθετε περισσότερα:

Ζητήστε αναλυτικές πληροφορίες.

Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως σε

  1. Μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου
  2. Φοιτητές
  3. Άνεργους
  4. Πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων και των δομών
  5. Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων
  6. Επαγγελματίες που διαχειρίζονται οργανωμένο ταμείο, βάσεις πελατών, επικοινωνία με το αγοραστικό κοινό
  7. Όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με τις δυνατότητες του Η/Υ

Έναρξη νέου τμήματος: 21 Ιανουαρίου 2019

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Easy Education 23111 10186 (Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή – 10.00-17.00)

Ζητήστε να μάθετε περισσότερα από ένα συνεργάτη, συμπληρώνοντας τη φόρμα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.