Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Απόλυτα ικανοποιημένοι οι αξιωματούχοι του WRC από το Ράλι Ακρόπολις

Την απόλυτη ικανοποίησή τους για την επιτυχή διεξαγωγή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, εξέφρασαν μιλώντας στην ιστοσελίδα “4 Τροχοί” ο εκτελεστικός διευθυντής του WRC, Γιόνα Ζίμπελ, και ο διευθυντής του WRC, Πέτερ Τουλ. Για έναν «εμβληματικό αγώνα» έκανε λόγο ο κ. Ζίμπελ, ο οποίος εξήρε τη συμβολή και την υποστήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης.

 

«Για εμάς τα καλύτερα αθλητικά γεγονότα πραγματοποιούνται, όταν έχεις μεγάλη υποστήριξη από την εκάστοτε κυβέρνηση. Χρειαζόμαστε δέσμευση από την κυβέρνηση. Η όλη μας εντύπωση είναι πως όλη η χώρα συμμετείχε. Ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στην Αθήνα την πρώτη ημέρα του αγώνα, μίλησε με πολύ ωραία λόγια, δηλώνοντας την δέσμευσή του. Μαζί μας εδώ είναι και ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Αυγενάκης. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να “χτίσουμε” κάτι το οποίο θέλουμε να εξελίξουμε στις συναφείς αγορές. “Τρέχουμε” μαζί με την κυβέρνηση, μαζί με τους συνεργάτες μας, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε στην Ελλάδα αφοσιωμένους συνεργάτες», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής του WRC.

«Ήταν πολύ σημαντικό, πώς οι οργανωτές διαχειρίστηκαν το θέμα των θεατών κατά την χθεσινή ημέρα. Αρχικά είναι πολύ θετικό το ότι υπάρχουν θεατές στον αγώνα, ενώ διανύουμε εποχές κορονοϊού. Δευτερευόντως, είχαμε κάποιες προκλήσεις κατά την χθεσινή ημέρα, καθώς υπήρχε μεγάλο πλήθος θεατών σε μία ειδική διαδρομή. Η οργάνωση αντέδρασε άμεσα, όπως το ίδιο έκαναν και οι θεατές, με την χθεσινή ημέρα να διεξάγεται υπέροχα. Οι οδηγοί είναι πολύ χαρούμενοι που οδήγησαν στις συγκεκριμένες ειδικές διαδρομές, όχι μόνο λόγω της ιστορίας του αγώνα, αλλά λόγω της αξίας του συγκεκριμένου αθλητικού γεγονότος, το οποίο κάνει το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έναν από τους καλύτερους αγώνες του πρωταθλήματος», επισήμανε από την πλευρά του ο Πέτερ Τουλ.

Ο Γιόνα Ζίμπελ έκανε επίσης αναφορά στη μεγάλη προβολή του αγώνα από τα ελληνικά ΜΜΕ, υπογραμμίζοντας ότι μεταξύ άλλων ότι «οι εικόνες που μεταφέρουμε σε όλο τον κόσμο από τον αγώνα στην Ελλάδα, το να βρίσκουν τόσο μεγάλη ανταπόκριση και πάθος για το άθλημα, μας κάνουν πολύ χαρούμενους. Είμαστε επίσης χαρούμενοι για το ότι θα επιστρέψουμε και τα υπόλοιπα δύο χρόνια, καθώς έχουμε συμφωνία ήδη για τρία χρόνια (2021-2023)».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ