Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Αράχωβα: Αρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον Ολιβερ

Η σάρωση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας της Αράχοβας δίνει απαντήσεις για τον δράστη της βάναυσης κακοποίησης του Ολιβερ. Απουσία υπόπτου και χωρίς αξιοποιήσιμο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, οι Αρχές επιχειρούν να εξακριβώσουν ποια κινητά τηλέφωνα ενεργοποιήθηκαν, από την ώρα που το άτυχο τετράποδο βγήκε για την καθημερινή βόλτα του μέχρι τη στιγμή που εντοπίστηκε βασανισμένο σε δρόμο της ορεινής κωμόπολης.

Την ίδια ώρα, αναμένεται να ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου, για να διαπιστωθεί εάν υπήρχαν ύποπτες επικοινωνίες, κατά το ίδιο κρίσιμο χρονικό διάστημα.

Στην Αράχοβα έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, αποτελούμενο από έναν υπαστυνόμο και έναν αστυφύλακα, προκειμένου να προχωρήσει σε νέο κύκλο καταθέσεων, αλλά και να αναζητηθεί επιπλέον βιντεοληπτικό υλικό. Ηδη έχει λάβει κατάθεση από το άτομο που φέρεται να έχει πετάξει το κουφάρι του Ολιβερ σε ένα χωράφι, μέσα σε μια σακούλα απορριμμάτων, ενώ σήμερα θα μιλήσουν ξανά με τον ιδιοκτήτη του χάσκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί το μόνο που βρήκαν ήταν μέρος του ζώου, καθώς το σώμα του είχε εκτεθεί στο περιβάλλον και είχε αλλοιωθεί. Θα το μεταφέρουν στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου θα πραγματοποιηθεί νέα εξέταση.

Το άτυχο ζώο έπεσε θύμα βιασμού με αιχμηρό αντικείμενο το βράδυ της Κυριακής και ενώ το είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης του να κάνει τη βόλτα του στην περιοχή. Εντοπίστηκε ώρες αργότερα αιμόφυρτο. Μεταφέρθηκε άμεσα σε κτηνίατρο, αλλά παρά τις προσπάθειες να το κρατήσει στη ζωή, το άτυχο χάσκι πέθανε.

 

 


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ