Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Άρωμα Ανατολής και Δύσης: Η Ευανθία Ρεμπούτσικα απόψε στα Θερμοπύλεια 2023

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα,  έρχεται στο λόφο του Κολωνού στις Θερμοπύλες  για μια βραδιά που θα φέρει κοντά μουσικές από δύση και ανατολή.

Η διεθνής και πολυβραβευμένη συνθέτρια, Ευανθία Ρεμπούτσικα, έρχεται να ομορφύνει τα καλοκαιρινά μας βράδια και να μας συνεπάρει με τις υπέροχες μελωδίες της σε μια ονειρική συνάντηση με άρωμα Ανατολής και Δύσης.

Η Ελληνίδα συνθέτης με το δοξάρι και το βιολί της, το κόκκινο χρώμα σήμα κατατεθέν της και την κινηματογραφικών αποχρώσεων μουσική της, μας υπόσχεται τις ωραιότερες καλοκαιρινές βραδιές κάτω από τα αστέρια.

Η Μαγεία της μουσικής της Ευανθίας θα συναντήσει το άρωμα καλοκαιριού, από πόλη σε πόλη και από νύχτα σε νύχτα, εκεί όπου μαζί με τους ταλαντούχους μουσικούς και φίλους της θα φέρνουν το ρυθμό και τη χαρά που ταιριάζει στους ανέμελους μήνες του θέρους.

Θα ακουστούν μουσικές από τα σπουδαία soundtrack της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, από την «Πολίτικη κουζίνα», τον «Νοτιά», και το «Babam ve Oğlum» μέχρι τη «Φωνή Αιγαίου» και τις «Μη Χαμένες Πατρίδες».

 

Απόψε Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 9 το βράδυ στις Θερμοπύλες! Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Τα Θερμοπύλεια θα διεξαχθούν και φέτος στον αρχαιολογικό χώρο του πεδίου της μάχης, με απόλυτο σεβασμό στο τοπίο καθώς και στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών.

Πιστοί στο ραντεβού μας με την ιστορία και φέτος, σχεδιάσαμε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 31 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

 

 


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ