Αρχική Ελλάδα ΑΣΕΠ: Στις θέσεις τους σιγά – σιγά οι πρώτοι επιτυχόντες της 3Κ/2018

ΑΣΕΠ: Στις θέσεις τους σιγά – σιγά οι πρώτοι επιτυχόντες της 3Κ/2018

Με την απόφαση κατανομής διορίζονται εκατόν τριάντα τριών (133) προσληπτέοι τακτικού προσωπικού και προσωπικού ΙΔΑΧ, κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης διαφόρων κλάδων/ειδικοτήτων και ογδόντα τεσσάρων (84) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ΙΔΑΧ, κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης διαφόρων κλάδων/ειδικοτήτων σε ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ (Υπουργείο Εσωτερικών), σύμφωνα με τον πίνακες διοριστέων που δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ 1051/Γ΄/10-6-2019 της Προκήρυξης 3Κ/2018 του Α.Σ.Ε.Π (ΦΕΚ.4/τ. προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π./2-2-2018) κατ΄εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 7 του ν.4368/2016.

Η απόφαση έρχεται μετά και την εξαίρεση διορισμού από το προεκλογικό πάγωμα και την έκδοση των οριστικών αποτελέσμάτων του ΑΣΕΠ για την 3Κ/2018 προκήρυξη που αφορούσε την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτώ χιλιάδων εκατόν εξήντα έξι (8.166) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής σε ΟΤΑ α΄βαθμού και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ (Υπουργείο Εσωτερικών). Η απόφαση διορισμού επικαλείται τις διατάξεις του άρθρου 82 του ν. 4604/2019 που προβλέπει την εξαίρεση από το προεκλογικό πάγωμα.

Πηγή: www.dikaiologitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.