Αρχική Στερεά Ελλάδα ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη 7Κ/2019 για 317 θέσεις μόνιμου προσωπικού

ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη 7Κ/2019 για 317 θέσεις μόνιμου προσωπικού

Σύμφωνα με το www.aftodioikisi.gr το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 7Κ/2019 Προκήρυξη, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριακοσίων δεκαεπτά (317) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στους εποπτευόμενους από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων φορείς πρόνοιας: Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας, Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, (ΕΚΚΑ), Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) και στο Εθνικό Ίδρυμα Κωφών (ΕΙΚ).

 

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι η όλη διαδικασία είχε προετοιμαστεί σε διοικητικό επίπεδο, καθώς οι θέσεις για την επιδιωκόμενη ενίσχυση των δομών με μόνιμο προσωπικό είχαν θεσπιστεί σε  νόμων 4578/2018 και 4611/2019  και σύμφωνα με πράξη της διοίκησης του Α.Σ.Ε.Π. αποφασίστηκε η σύσταση ομάδων εργασίας, οι οποίες και θα επιληφθούν της επεξεργασίας των σχεδίων των προκηρύξεων σειράς φορέων του δημοσίου για τους οποίους προβλέπεται η στελέχωση τους με μόνιμο προσωπικό.

Οι θέσεις ανά κλάδο/ειδικότητα της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο:

Πίνακας Θέσεων

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δομοκός: Συνάντηση του Προέδρου του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς με τον νέο Δήμαρχο Δομοκού

ΣΤΕΡΕΑ: Η Περιφέρεια δίπλα στους ασθενείς του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.