Αρχική Τοπικά Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Φθιώτιδας στη δράση “Κουδούνια Φιλίας-Best...

Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Φθιώτιδας στη δράση “Κουδούνια Φιλίας-Best Buddies Friendship Bells”

 

Την Τετάρτη 9 Μαΐου 2022 το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Φθιώτιδας συμμετείχε στη δράση “Κουδούνια Φιλίας-Best Buddies Friendship Bells” που δημιούργησαν και κατασκεύασαν τα μέλη της Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος-Δομή Φθιώτιδας μαζί με εθελοντές και μαθητές από σχολεία της πόλης της Λαμίας.

Τα “Κουδούνια Φιλίας” είναι μια δράση μέσω της οποίας επικοινωνείται το μήνυμα της φιλίας, της ισότητας, της αποδοχής και της ένταξης των ατόμων με αναπτυξιακές δυσκολίες ή και ψυχοκοινωνικά προβλήματα. Τα “Κουδούνια Φιλίας” τα πιο όμορφα και πολύχρωμα κουδούνια αγάπης και ισότητας είναι στη διάθεση όποιου τα βρίσκει, προτρέποντάς τον να ανεβάσει φωτογραφία του κουδουνιού στα social media.

Δείτε πρώτοι όλες τις τοπικές ειδήσεις του MAG24 στο VIBER

Οι μαθητές/μαθήτριες του σχολείου συνοδευόμενοι από τη Δ/ντρια του σχολείου μας κα Κάππου, την Κοινωνική Λειτουργό κα Τσουκνίδα και το Ψυχολόγο κ Κυργιόπουλο συμμετείχαν με κέφι και χαρά στην παραπάνω δράση, αποκομίζοντας πολύτιμες κοινωνικές εμπειρίες και θετικά συναισθήματα. Το κάθε παιδί κρέμασε το δικό του κουδουνάκι και συμμετείχε σε βιωματικές δράσεις, όπου με το δικό του τρόπο κατέγραφε ή ζωγράφιζε το νόημα και τη σημασία της φιλίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.