Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Δέσποινα Ολυμπίου: «Απέβαλα στο J2US – Βγήκα στη σκηνή, δεν το κατάλαβε κανείς» (Video)

την εκπομπή Pop Up για την περίοδο που συμμετείχε στο J2US μίλησε η Δέσποινα Ολυμπίου, αποκαλύπτοντας την τραυματική εμπειρία που βίωσε κατά τη διάρκεια του σόου, όταν έχασε το έμβρυο που κυοφορούσε…

«Ζούσα μια πολύ όμορφη περίοδο στο J2US αλλά δυστυχώς είχα αποβάλει. Έγινε πολύ νωρίς, στον ενάμιση μήνα της εγκυμοσύνης. Την ώρα που είχα την αιμορραγία είχα βγει στη σκηνή. Δεν το κατάλαβε κανείς. Το είπα μόνο σε ένα κορίτσι που ήταν στο καμαρίνι. Δεν ήθελα αυτό να είναι θέμα προς συζήτηση, για διαφήμιση» αποκάλυψε η τραγουδίστρια, ενώ αναφερόμενη στον Γιώργο Γιαννόπουλο κάνει λόγο για μια πολύ δύσκολη συνεργασία.

«Η σχέση μας με τον Γιώργο Γιαννόπουλο πέρασε από 40 κύματα και βράχια μαζί. Ο Γιώργος είναι ένα άτομο που δεν ακούει κανέναν. Πιστεύει ότι αυτό που είναι… είναι και θέλει πάρα πολύ κόπο να του περάσεις κάτι. Ναι μεν έχω την ικανότητα και την υπομονή, αλλά είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που κάποια στιγμή σήκωσα τα χέρια ψηλά.

Δεν είμαι άτομο που τσακώνομαι, αλλά θύμωσα κάποια στιγμή γιατί δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να αγκαλιάζω τους γύρω μου, φτάνει όμως να μη χαθεί η μπάλα του αλληλοσεβασμού. Αυτό συνέβη μεταξύ μας γι’ αυτό και θύμωσα», ανέφερε μεταξύ άλλων.


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ