Αρχική Διαγωνισμοί Διαγωνισμός MAG24! Kερδίστε αντίτυπα του «Πάμε Πανεπιστήμιο»!

Διαγωνισμός MAG24! Kερδίστε αντίτυπα του «Πάμε Πανεπιστήμιο»!

 

Κάνετε follow το @mag24gr και κερδίστε πολλά δώρα!

 

To MAG24 κάνει δώρο σε 10 τυχερούς από ένα αντίτυπο της νέας έκδοσης του «Πάμε Πανεπιστήμιο» – Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

 

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση μπείτε στο instagram του @mag24gr και ακολουθήστε εκεί τα 3 απλά βήματα

 

 

«ΠΑΜΕ… ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2021» από τους Σπύρο Μιχαλούλη και Νίκο Παυλάκο.

Αποτελεί την ανανεωμένη έκδοση της σειράς των επιτυχημένων βιβλίων «ΠΑΜΕ… ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» (2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017,2018, 2019& 2020), τα οποία βοηθούν κάθε χρόνο χιλιάδες μαθητές και γονείς στην επιλογή των σπουδών τους. Για 16η συνεχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά το «ΠΑΜΕ… ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 2021» αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσπάθεια αναλυτικής παρουσίασης όλων των τμημάτων του ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ και σύνδεσής τους με την αγορά εργασίας. Το βιβλίο – οδηγός σπουδών απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου, σε φοιτητές, σε γονείς αλλά και καθηγητές που επιθυμούν να βοηθήσουν τους νέους, παρέχοντας έγκυρες πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι συγγραφείς του βιβλίου είναι Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Προέρχονται από τον χώρο της εκπαίδευσης και των οικονομικών, είναι κάτοχοι του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Συμβουλευτική & Επαγγελματικός Προσανατολισμός» του τμήματος Φ.Π.Ψ. Αθηνών και έρευνές τους δημοσιεύονται σε εφημερίδες και περιοδικά («ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», «ΤΑ ΝΕΑ» «ΤΟ ΒΗΜΑ», κ.ά.).

Ο στόχος του βιβλίου είναι διπλός:

Οι μαθητές και οι γονείς τους να αποκτήσουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για το ακριβές αντικείμενο των σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και των επαγγελματικών τους δικαιωμάτων. Με τον τρόπο αυτό, ο κάθε μαθητής θα είναι σε θέση να κάνει ορθή ιεράρχηση των τμημάτων κατά τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

Οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί να δείξουν στους μαθητές τους ότι βρίσκονται κοντά τους προσφέροντάς τους τον πιο αναλυτικό οδηγό σπουδών με πλήρεις και έγκυρες πληροφορίες για τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Θεματολογία:

Στο βιβλίο παρουσιάζονται αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με:

 • το Νέο Σύστημα Πανελλαδικών Εξετάσεων
 • το νέο ακαδημαϊκό χάρτη τις Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και όλα τα τμήματα του μηχανογραφικού δελτίου,
 • τις χρήσιμες πληροφορίες για το Πανεπιστήμιο Κύπρου,
 • τη σύνδεση των τμημάτων του μηχανογραφικού με τις αντίστοιχες επαγγελματικές κατηγορίες στις οποίες πρέπει να εμφανίζει υψηλό ενδιαφέρον ο μαθητής ώστε να κάνει την καταλληλότερη επιλογή
 • τη σύνδεση των τμημάτων με την αγορά εργασίας
 • τα ανανεωμένα προγράμματα σπουδών των τμημάτων
 • ενδεικτικά μαθήματα που διδάσκονται σε κάθε τμήμα
 • τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρουν τα τμήματα
 • τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων
 • πίνακες Στατιστικών (με βάσεις, θέσεις εισακτέων, προτιμήσεις υποψηφίων κ.ά.)
 • αναλυτικοί πίνακες με βάσεις και θέσεις όλων των ειδικών κατηγοριών
 • ειδικές κατηγορίες υποψηφίων
 • επαγγελματικά Λύκεια
 • νέες Αντιστοιχίες για τις Μετεγγραφές
 • εναλλακτικές Καριέρες

Για 5η χρονιά φέτος παρουσιάζονται αναλυτικά οι ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ που μπορεί να έχουν οι απόφοιτοι διαφόρων σχολών, με τον συνδυασμό του κατάλληλου μεταπτυχιακού, ώστε να οδηγηθούν σε διαφορετικούς τομείς της αγοράς και να αυξήσουν τις πιθανότητες να βρουν εργασία!

Το βιβλίο κυκλοφορεί σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία και στο orientum.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.