Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023

Αγιασμός για το Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας – Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ όσα ειπώθηκαν για το νέο Δικαστικό Μέγαρο

 

Το πρωί της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε αγιασμός στα γραφεία Διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας ενόψει της έναρξης του νέου Δικαστικού έτους.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδoς κ.κ. Συμεών ο οποίος τόνισε πόσο άξιοι είναι οι δικαστές και ο δικηγορικός κόσμος της Φθιώτιδας με αποτέλεσμα το αίσθημα της εμπιστοσύνης του κόσμου προς αυτούς να είναι ιδιαίτερα ψηλό και ότι είναι πολύ σημαντικό όλοι οι θεσμοί να το στηρίξουν ώστε αυτό το αίσθημα να παραμείνει υψηλό και να γίνει και ακόμα υψηλότερο.

[magviber]

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Αθανάσιος Μακρυγιάννης, ξεκίνησε με την ευχή και την ελπίδα να μην επαναληφθεί αυτό που συνέβη το διάστημα του κορονοϊού με τα κλειστά Δικαστήρια αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο κλάδος, ενώ επεσήμανε πως μόνο με ενότητα και τη συνεργασία όλων ξεπερνιούνται τα εμπόδια.

“Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη της κοινωνίας απέναντι στη Δικαιοσύνη” τόνισε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Σταΐκούρας και συνέχισε πως κάνουν το καλύτερο που μπορούν απέναντι στις πρωτόγνωρες αυτές κρίσεις που ζούμε και βρίσκονται δίπλα στους ανθρώπους του δικηγορικού κλάδου και τις ανάγκες τους.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, μιλώντας για τη σημαντική προσφορά του δικηγορικού κλάδου στην κοινωνία τόνισε πως θεωρεί ότι υπηρετούν, από διαφορετικά μεν μετερίζια, τους ίδιους στόχους.

 

Ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, δήλωσε πως η Δικαιοσύνη είναι το θεμέλιο της Δημοκρατίας και αυτό που αποτελεί κοινή προσπάθεια για όλους είναι να στηρίξουν τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης αφού έτσι ουσιαστικά στηρίζουν και την ίδια τη Δημοκρατία.

 

Ευχή όλων να λάβουν σύντομα πρόσκληση για τον αγιασμό του νέου Δικαστικού Μεγάρου που ετοιμάζεται στη Λαμία…

Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο:

 

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ