Αρχική Πολιτική Δήμος Στυλίδας: Σε διαδικασία δημοπράτησης δύο ακόμη μεγάλα έργα

Δήμος Στυλίδας: Σε διαδικασία δημοπράτησης δύο ακόμη μεγάλα έργα

 

Σε διαδικασία δημοπράτησης βρίσκονται δύο ακόμη μεγάλα έργα από τον Δήμο Στυλίδας αφού είναι σε εξέλιξη η ανοιχτή διαδικασία επιλογής αναδόχων μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), για τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων των έργων:

  • «Προμήθεια και τοποθέτηση υβριδικού τάπητα γηπέδου Στυλίδας» της πράξης «Επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Στυλίδας» με αντικείμενο της σύμβασης την προμήθεια και τοποθέτηση υβριδικού χλοοτάπητα για το γήπεδο ποδοσφαίρου στο ΔΑΚ Στυλίδας προϋπολογισμού 305.240,00 €.
  • «Εγκατάσταση συστήματος ανίχνευσης πυρκαγιών στο δάσος Λογγιτσίου» προϋπολογισμού 290.988,30€. Το παρόν έργο αφορά την εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία εξοπλισμού νεότερης τεχνολογίας για τη βελτίωση της οργάνωσης της Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων του Δήμου Στυλίδας και αφορά την εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Συστήματος Ανίχνευσης Πυρκαγιάς στο δάσος Λογγιτσίου.

Η δημοπράτηση των παραπάνω έργων αποτέλεσε προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες του δήμου και παρόλες τις χρονοβόρες διαδικασίες, κάνουμε πλέον το ουσιαστικό βήμα για την υλοποίησή τους.

Ειδικότερα μέσω της δημοπράτησης του έργου τοποθέτησης υβριδικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο ΔΑΚ Στυλίδας, θα ξεκινήσει ένα σημαντικό έργο που με την ολοκλήρωσή του, θα επιτρέψει στο στάδιο να καλύψει άρτια τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, να υποδέχεται αθλητικές δραστηριότητες μεγάλου βεληνεκούς αλλά κυρίως θα παραδοθεί σύγχρονο και ανακαινισμένο στους δημότες μας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.