Αρχική Εκπαίδευση Διορισμοί Ειδικών Παιδαγωγών σε Α’ Βάθμια και Β’Βάθμια

Διορισμοί Ειδικών Παιδαγωγών σε Α’ Βάθμια και Β’Βάθμια

Σύμφωνα με την πρόσκληση των αναπληρωτών ειδικών παιδαγωγών με βάση το πως έχουν διαμορφωθεί οι πίνακες αξιολόγησης μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών τους στις σχολικές δομές της χώρας στις 5 Σεπτεμβρίου 2019.

Καίριας σημασίας για την κατάθεση των αιτήσεων από πλευράς υποψήφιων είναι, μεταξύ άλλων, η μοριοδότηση που προσδίδουν οι ετήσιες επιμορφώσεις (2 μόρια) στο σύνολο των ακαδημαϊκών κριτηρίων. Με την παρακολούθηση της ετήσιας επιμόρφωσης στην ειδική αγωγή, ο εκπαιδευόμενος δύναται να ενταχθεί στους επικουρικούς πίνακες.

Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της Δια Βίου μάθησης οργανώνει και υλοποιεί σε κύκλους ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο: «ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (600 ώρες)». Το μοριοδοτούμενο πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EasyEducation.

Το σεμινάριο είναι ετήσιο, δεν απαιτεί υποχρεωτική παρακολούθηση και η εκπαιδευτική διαδικασία που ακολουθεί στηρίζεται στην εξ αποστάσεως ασύγχρονη ηλεκτρονική μάθηση.

Ανοιχτή περίοδος αιτήσεων. Κλείστε μία θέση στο νέο τμήμα.

Γιατί να το παρακολουθήσω:

Η παρακολούθηση του προγράμματος αναμένεται να ωφελήσει τους συμμετέχοντες, τόσο γνωστικά όσο και επαγγελματικά. Συγκεκριμένα, όλοι όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα αναμένεται να έχουν αποκτήσει:

01.Γνώση των αρχών και της μεθοδολογίας της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης.

02.Αυξημένα επαγγελματικά προσόντα, επικυρωμένα με βεβαίωση παρακολούθησης Ετήσιας επιμόρφωσης από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 1. Μοριοδότηση σε προκηρύξεις. Συγκεκριμένα, το ετήσιο πρόγραμμα στην «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» έχει ως στόχο την επιμόρφωση και επιπλέον προσδίδουν μοριοδότηση σε:
 • 2 Μόρια στο σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών (ΑΣΕΠ – αναπληρωτές υποψήφιοι)
 • 0,5 Μόρια στη διαδικασία επιλογής στελεχών εκπαίδευσης (Nόμος 4547 (ΦΕΚ Α’ 102/12.06.2018 , Άρθρο 24,περίπτωση ββ και άρθρο 21, α)
 • 0,5 Μόρια σε υποψήφιους Διευθυντές και Υποδιευθυντές (Nόμος 4547 (ΦΕΚ Α’ 102/12.06.2018 , Άρθρο 24,περίπτωση ββ και άρθρο 21, α)
 • 10 μόρια για διορισμούς εκπαιδευτικών ΤΕ και ΔΕ
 • μοριοδότηση σε εκπαιδευτές ενηλίκων σε προκηρύξεις του ΙΝΕΔΙΒΙΜ
 1. Επιπλέον 10% σε πρόγραμμα σπουδών του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης EasyEducation και δυνατότητα κατοχύρωσης εκπτώσεων έως και 40%. Δείτε εδώ την εκπτωτική πολιτική επιβράβευσης.

05.Σεμινάριο ΔΩΡΟ αρχικής αξίας 175€ 100 ωρών, στην «Οργάνωση και Σχεδιασμό Διδασκαλίας σε ανήλικους και ενήλικους εκπαιδευομένους».

 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Περίοδος αιτήσεων έως 20/9/2019

Έναρξη επόμενων τμημάτων: 1/10/2019

Λήξη τμημάτων: 1/10/2020

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Κλείστε μία θέση  στα νέα τμήματα που ξεκινούν άμεσα και διεκδικήστε μία θέση εργασίας και επιπλέον μοριοδότηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμμή υποστήριξης εξ αποστάσεως προγραμμάτων  210 3003913 (helpdesk 10:00πμ – 16:00μμ)

 

Δείτε άλλους δημοφιλείς τίτλους ΕΤΗΣΙΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ:

 • Διαπολιτισμική Αγωγή και Ετερότητα
 • Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης Ξένης Γλώσσας
 • Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων

Εξ αποστάσεως επιμόρφωση 150 ωρών που οδηγεί απευθείας στις εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας του ΕΟΠΠΕΠ.

 • Αρχές, Φιλοσοφία και Διδακτική Μεθοδολογία στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (150 ώρες)

 

Κάντε κλικ εδώ και μάθετε περισσότερα για όλα τα μοριοδοτούμενα προγράμματα σπουδών.

E-mail: aegean@easy-education.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.