Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Υπάτη: Την Κυριακή έχουμε Hercules Marathon. Δωρεάν Rapid Test από τον Δήμο Λαμιέων!

 

Η ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής:

O Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής» (Hercules Mountain Marathon), ένας από τους πρώτους Μαραθώνιους βουνού στην Ελλάδα, πιστός στο ραντεβού του και  φέτος,  διοργανώνεται από τον σύλλογο Τραχίνα  και τον Δήμο Λαμιέων, για 15η συνεχή χρονιά.

Στόχος της διοργάνωσης παραμένει πάντα η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους αθλητές, που τιμούν με την παρουσία τους το πανέμορφο βουνό της Οίτης. Ένα Ορεινό σύμπλεγμα, σπάνιας βιοποικιλότητας που απειλείται από την αλόγιστη ανθρώπινη δραστηριότητα και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας.

[magviber]

Και φέτος, μια ιδιαίτερη χρονιά λόγω της πανδημίας covid-19, οι συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων, θα είναι προσαρμοσμένες, στην υπάρχουσα κατάσταση και θα διέπονται από το απαραίτητο υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο, θα εξασφαλίζει στο μέγιστο δυνατό βαθμό, την ασφάλεια των συμμετεχόντων και συντελεστών .

Αρωγός και φέτος σε αυτή την προσπάθεια, είναι ο δήμος Λαμιέων, με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και το τμήμα Δημόσιας Υγείας, πραγματοποιώντας δωρεάν Rapid Test, σε συμμετέχοντες  αθλητές και εθελοντές της διοργάνωσης.

Με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στην τοπική κοινωνία, σε αθλητές και εθελοντές, ετοιμαζόμαστε για την υποδοχή εκατοντάδων αθλητών και επισκεπτών, χωρίς εκπτώσεις στην υγιεινή και την  ασφάλεια όλων.

Με εκτίμηση

Η Οργανωτική Επιτροπή

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ