Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Πλημμύρισε από κόσμο το “Καράβι” για τον “Δούρειο Ίππο” του Κώστα Κρομμύδα

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα “Δούρειος Ίππος” το απόγευμα της Δευτέρας 20 Ιουνίου 2022 στην πλατεία Αλ. Κοντόπουλου (Καράβι), στη Λαμία.

Ο γνωστός συγγραφέας και ηθοποιός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο αναγνωστικό κοινό και έτσι έσπευσαν να τον δουν από κοντά και να γνωρίσουν παράλληλα το νέο του βιβλίο.  Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη η προσέλευση που γρήγορα ξέμειναν από καρέκλες και γέμισαν από κόσμο όλα τα σκαλάκια και τα πεζουλάκια της πλατείας!

Ήταν μια πολύ όμορφη, διαδραστική εκδήλωση, στην ιδιαίτερη επιτυχία της οποίας συνέβαλε πολύ η άψογη διοργάνωση και παρουσίαση από την φιλόλογο και γλωσσολόγο, Ειρήνη Σόλια. Η κα Σόλια, με τον γνωστό σε όλους μας άρτια δομημένο λόγο της και τις καίριες επισημάνσεις της επί του περιεχομένου, μάς μετέφερε με τον πλέον εύληπτο τρόπο το κλίμα του βιβλίου. Τον συντονισμό έκανε η δημοσιογράφος, Θώμη Παληού.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, τόσο το κοινό όσο και ο συγγραφέας αλλά και οι διοργανωτές, δήλωσαν ενθουσιασμένοι από αυτήν την γεμάτη ουσία συζήτηση.

[magviber]

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ