Αρχική Τοπικά Δύο νέες δομές στη Λαμία από το «ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο νέες δομές στη Λαμία από το «ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων – Έξοδος επεκτείνει τις δράσεις του στη Στερεά Ελλάδα, με την δημιουργία δύο νέων δομών, το Πολυδύναμο Κέντρο και τη Κινητή Μονάδα στη Λαμία,

 

Στην συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης στις νέες εγκαταστάσεις στην οδό Βασιλικών 20 στην Λαμία, έγινε η παρουσίαση των νέων δομών του ΚΕΘΕΑ-έξοδος.

Δείτε τη συνέντευξη τύπου:

Και οι δύο νέες δομές έχουν ως βασικό στόχο την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υποστήριξης σε όλες τις ομάδες εξαρτημένων ατόμων και τις οικογένειες τους, και απευθύνεται σε εξαρτημένους από ναρκωτικά, περιστασιακούς χρήστες, χρήστες αλκοόλ, εξαρτημένους από τυχερά παιχνίδια και άλλα. Το Πολυδύναμο Κέντρο παρέχει υπηρεσίες αξιολόγησης και εκτίμησης αναγκών, συμβουλευτικής και κινητοποίησης, βραχείας παρέμβασης και συνεργασία με εξειδικευμένες δομές και Υπηρεσίες.

Από την άλλη, η κινητή Μονάδα έχει ως βασικό στόχο την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης και παρέμβασης σε άτομα κάνουν χρήση-κατάχρηση και διαμένουν στην επαρχί με αδυναμία πρόσβασης σε υπηρεσίες απεξάρτησης.

Η υποστήριξη των ατόμων και στις δύο μονάδες πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις, ενώ όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.