Αρχική Τοπικά Εκτέλεση εργασιών ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στην πλατεία Πάρκου

Εκτέλεση εργασιών ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στην πλατεία Πάρκου

Δευτέρα και Τρίτη σταματά η κυκλοφορία στην πλατεία Πάρκου λόγω έργων

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε, ότι την Πέμπτη 15072021έως και την Παρασκευή 16072021 θαεκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα δυτικά της πλατείας Πάρκου (από την οδό Καραγιαννοπούλου έως την οδό Χατζοπούλου) και στην οδό Χατζοπούλου (από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Δροσοπούλου, νότια της πλατείας Πάρκου),καθ ́ όλη την διάρκεια του 24ώρου και για το οποίο χρονικό διάστημα οι οδοί θα είναι κλειστές.

Επίσης, τη Δευτέρα 19072021 έως και την Τρίτη 20072021θα εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα ανατολικάτης πλατείας Πάρκου (από την οδό Χατζοπούλουέως την οδό Καποδιστρίου) και στην οδό Χατζοπούλου (από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Σατωβριάνδου, νότια της πλατείας Πάρκου), καθ ́ όλη την διάρκεια του 24ώρου και για το οποίο χρονικό διάστημα οι οδοί θα είναι κλειστές.

Παρακαλούμε όπως ρυθμίσετε την κυκλοφορία στις ανωτέρω οδούς. Παρακαλούνται επίσης οι δημότες μας να δείξουν τη δέουσα κατανόηση, προκειμένου να γίνει η εκτέλεση των παραπάνω εργασιών.

Δείτε πρώτοι όλες τις τοπικές ειδήσεις του MAG24 στο VIBER

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.