Αρχική Τοπικά Ενημέρωση για τα οφειλόμενα τέλη και τις συνδρομές στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Ενημέρωση για τα οφειλόμενα τέλη και τις συνδρομές στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας ενημερώνει τα μέλη του ότι στην 5η συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 αποφασίστηκε όπως:

α) εξουσιοδοτηθεί η Διοίκηση της ΚΕΕ για την αποστολή ηλεκτρονικά των οφειλόμενων τελών ΓΕΜΗ των επιχειρήσεων – μελών μας έτους 2015 στη Δ.Ο.Υ. και

β) αποσταλούν ηλεκτρονικά για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας οι οφειλόμενες συνδρομές των μελών μας έτους 2009 στη Δ.Ο.Υ.

προς βεβαίωση και είσπραξη μέσω του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (ΚΕΔΕ).

Ως εκ τούτου, κατόπιν και των σχετικών με αρ. πρωτ. 2070 & 2071/24-4-2019  ενημερωτικών επιστολών που τους είχαν αποσταλεί, καλούνται τα μέλη μας εκείνα που τυχόν έχουν ανάλογες οφειλές να φροντίσουν άμεσα για την τακτοποίηση και πληρωμή τους προκειμένου να αποφευχθεί για λογαριασμό τους η διαδικασία της «βεβαιώσεως & είσπραξης μέσω ΚΕΔΕ».

Επίσης τα μέλη μας εκείνα (φυσικά/νομικά πρόσωπα) που έχουν διακόψει τις εργασίες τους χωρίς όμως να έχουν ενημερώσει ως όφειλαν τα Μητρώα του Επιμελητηρίου μας θα πρέπει άμεσα να προσκομίσουν στην Υπηρεσία μας την σχετική «Βεβαίωση Διακοπής Εργασιών» που υπέβαλαν στην Δ.Ο.Υ. προκειμένου να ενημερωθεί ο «Φάκελός» τους και να επανακαθοριστούν οι σχετικές οφειλές τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.