Αρχική Εκδηλώσεις Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Συνεδρίαση Δ. Σ. Δομοκού – Ανοιχτή πρόσκληση στα μέλη

Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Συνεδρίαση Δ. Σ. Δομοκού – Ανοιχτή πρόσκληση στα μέλη

Πρόσκληση στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου Δομοκού από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

 

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, να παρευρεθούν στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού (Πλ.Μουσών 1) τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018  και ώρα 16:00 με θέματα:

  •  Τοποθετήσεις εκπροσώπων των επαγγελματικών φορέων της ευρύτερης περιοχής Δήμου Δομοκού επί προβλημάτων που τους απασχολούν.
  •  Έγκριση των Πρακτικών της με αρ. 9/31-10-2018 συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.
  •  Έγκριση του Π/Υ οικονομικού έτους 2019 του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και των σχετικών εκθέσεων: α) του κ. Οικονομικού Επόπτη για την αιτιολόγηση των τυχόν υπερβάσεων άνω του 5% από τα προϋπολογισθέντα κατά το προηγούμενο οικ. έτος 2018 έσοδα ή έξοδα και β) της Δ.Ε. για τον προγραμματισμό των δράσεων του Επιμελητηρίου κατά το έτος 2019. (εισηγητής  κ. Ρίζος)
  •  Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον διακανονισμό οφειλόμενων συνδρομών των μελών μας. (εισηγητής κ. Ρίζος)
  •  Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος της επιχείρησης μέλους μας ΑΙΒΑΖΟΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ για την επιδότηση της συμμετοχής της στην Διεθνή έκθεση τροφίμων NATURAL PRODUCTS SCANDINAVIA AND THW NORDIC ORGANIC FOOD FAIR που πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 14 & 15-11-2018 στο Μάλμε της Σουηδίας. (εισηγητής κ. Σανίδας)

 Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.