Αρχική Πολιτική Επίσκεψη του Νίκου Σταυρογιάννη και υποψηφίων του στις κοινότητες Γοργοποτάμου

Επίσκεψη του Νίκου Σταυρογιάννη και υποψηφίων του στις κοινότητες Γοργοποτάμου

Δείτε την ανάρτηση στο F/B του Νίκου Σταυρογιάννη για την επίσκεψη στις Κοινότητες του Γοργοποτάμου

«Βρεθήκαμε σε 6 από τις 10, πανέμορφες κοινότητες του Γοργοποτάμου, το Μοσχοχώρι, τη Δαμάστα, την Ηράκλεια, το Νέο Κρίκελλο, τις Βαρδάτες και το Γοργοπόταμο.
Οι παρεμβάσεις που κάναμε, όπως το γήπεδο του Ν.Κρικέλλου, η πεζοδιαδρομή της Δαμάστας που έφτασε πια στα Ψωρονέρια, οι νέες αίθουσες στο Δημoτικό Σχολείο Μοσχοχωρίου, που εντάξαμε στο ΕΣΠΑ, αλλά και η ίδρυση ΚΔΑΠ στο Μοσχοχώρι, συνεχίζονται με αξιοπιστία και συνέπεια λόγων και έργων.
Παράλληλα, κεντρικός άξονας του σχεδιασμού μας για την ερχόμενη τετραετία, είναι η ορθολογική και βιώσιμη διαχείριση των υδάτινων πόρων των πηγών του Γοργοποτάμου και η αξιοποίησή τους για την αγροτική παραγωγή αλλά και η ανάδειξη του φυσικού πλούτου με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για την τοπική οικονομία.
Επεκτείνουμε το τηλέλεγχο – τηλεχειρισμό των υδραγωγείων σε όλες μας τις κοινότητες, τοποθετούμε έξυπνα υδρόμετρα και δημοπρατούμε το έργο αποκατάστασης φυσικού τοπίου με δημιουργία πεζοδιαδρομής και εναλλακτικών δραστηριοτήτων στην περιοχή που διέρχεται ο αγωγός ύδρευσης από τις πηγές ως τον οικισμό του Γοργοποτάμου.

Τέλος, ενώνουμε την ιστορική γέφυρα του Γοργοπόταμου με τη Στρώμη μέσα από σηματοδοτημένο μονοπάτι ιστορικής και περιβαλλοντικής περιήγησης, μαζί με το Δήμο Δελφών.

#protasiefthinis
#synexizoume_mazi
#Λαμία

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.