Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Σήμερα στα Καλύβια το 3ο Παμφθιωτικό παιδικό-αθλητικό ποδοσφαιρικό τουρνουά!

 

 

Το «Χαμόγελο του Παιδιού», ένας εθελοντικός οργανισμός που επιτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο και στέκεται δίπλα σε αυτούς που χρειάζονται τη βοήθειά του.

 

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας, να συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο σε αυτόν το δύσκολο και αδιάκοπο αγώνα που δίνει επί σειρά ετών, προκειμένου να στηρίζει χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Το 3ο Παμφθιωτικό παιδικό-αθλητικό ποδοσφαιρικό τουρνουά διοργανώνεται το διήμερο 30 και 31 Μαΐου στο Δ.Α.Κ. «Αλέκος Παπαγεωργίου» στα Καλύβια Λαμίας.

Πρόκειται για μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού, που θα λάβουν μέρος 18 Δημοτικά Σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας και 21 Ακαδημίες και έχει στόχο να αναδείξει τον εθελοντισμό και να ανοίξει πόρτες βοήθειας στον οργανισμό που στηρίζει χιλιάδες παιδιά με τις οικογένειες τους.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το «Χαμόγελο του Παιδιού», την Πρωτοβάθμια διεύθυνση εκπαίδευσης νομού Φθιώτιδας, αλλά και όλους τους συνδιοργανωτές που συμμετέχουν στη διοργάνωση αυτής της σημαντικής εκδήλωσης, η Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας και εγώ προσωπικά, θα είμαι πάντα στο πλευρό τους, ιδιαίτερα για τα παιδιά που γαλουχούνται με το πνεύμα του αθλητισμού. Η σύγχρονη εποχή εμπεριέχει πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά με δεδομένα άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά. Η άθληση και το ομαδικό παιχνίδι επιδρά αναμφίβολα ευεργετικά στους νέους, αποτρέποντάς τους από καταστροφικές και ανούσιες οδούς στη ζωή τους!

Στο τουρνουά κατά τις πρωινές ώρες θα συμμετέχουν μαθητές Δημοτικών Σχολείων της Π.Ε. Φθιώτιδας και κατά τις απογευματινές ώρες παιδιά από τις Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες της Π.Ε. Φθιώτιδας 

Παράλληλα, εκτός από το ποδοσφαιρικό τουρνουά το οποίο θα διεξάγεται εντός του γηπέδου, στους περιβάλλοντες χώρους οι Φορείς, Υπηρεσίες και Σύλλογοι, που θα συμμετέχουν θα παρουσιάζουν τις δράσεις τους. Έτσι, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα εκτός από το να αθληθούν και να ψυχαγωγηθούν, να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν σε ποικίλες δραστηριότητες, σε μία μεγάλη γιορτή αποκλειστικά αφιερωμένη σε αυτά

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :

  1. Τρίτη 30 Μαΐου 2023: Από ώρα 08.30 μέχρι ώρα 13.00 περίπου, θα αγωνιστούν ποδοσφαιρικές ομάδες των δημοτικών σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας. Στις 13.15 περίπου, θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και πλακετών σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες που αγωνίστηκαν. Το απόγευμα και από ώρα 16.30 μέχρι 20.00 θα αγωνιστούν  ομάδες από τις ποδοσφαιρικές αθλητικές Ακαδημίες της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας. Στις 20.15 θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και πλακετών στα παιδιά και στις Ακαδημίες που αγωνίστηκαν.
  2. Τετάρτη 31 Μαΐου 2023: Από ώρα 08.30 μέχρι ώρα 13.00 περίπου, θα αγωνιστούν ποδοσφαιρικές ομάδες των δημοτικών σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας. Στις 13.15 περίπου, θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και πλακετών σε όλα τα παιδιά και τις ομάδες που αγωνίστηκαν. Το απόγευμα και από ώρα 16.30 μέχρι 20.00 θα αγωνιστούν ομάδες από τις ποδοσφαιρικές αθλητικές Ακαδημίες της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας. Στις 20.15 θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων και πλακετών στα παιδιά και στις Ακαδημίες που αγωνίστηκαν.

Στις 20.30 έως 21:30 περίπου, το Μουσικό Σχολείο Λαμίας και το Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας θα παρουσιάσει  μουσική και χορευτική παράσταση αντίστοιχα.

Στις 21:30 περίπου, θα ξεκινήσει η απονομή πλακετών στους συνδιοργανωτές,  συμμετέχοντες και χορηγούς  του τουρνουά.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο και φωτογραφικό υλικό

 

 

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ