Αρχική Πολιτική Εργατικό Κέντρο Λαμίας: “Καταδικάζουμε την ασταμάτητη και εντεινόμενη ποινικοποίηση των αγώνων από...

Εργατικό Κέντρο Λαμίας: “Καταδικάζουμε την ασταμάτητη και εντεινόμενη ποινικοποίηση των αγώνων από την κυβέρνηση”

 

Η ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας:

Η κυβέρνηση βλέποντας τις αντιστάσεις της εργατικής τάξης και του λαού κατρακυλάει στον αυταρχισμό και την τρομοκρατία, για να περάσουν τα αντεργατικά της σχέδια και να θωρακίσει την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, των τραπεζιτών.

Το έχει ξεχειλώσει παραπέμποντας με απαράδεκτες κατηγορίες σαν κοινό εγκληματία το γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας οικοδομών και μέλος της γραμματείας του .ΠΑ.ΜΕ, επειδή έδωσε τη μάχη μαζί με εκατοντάδες εργάτες, λαϊκό κόσμο για να μην πέσει κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να κυνηγήσει όποιον παλεύει :

Nα μην πεινάσει.

Nα μην παγώσει από το κρύο.

Να μην μείνει χωρίς δουλειά.

Να μην μείνει χωρίς στέγη.

Να μην σκοτωθεί στο μεροκάματο.

Έχουμε δει το τελευταίο διάστημα να κατηγορείται η Πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ για παράβαση του νόμου για τον περιορισμό των διαδηλώσεων.

Είδαμε τη βρώμικη επίθεση της κυβέρνησης απέναντι στους αγρότες, στους συνταξιούχους, τους εργάτες της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ, τους φοιτητές και σε όποιόν αγωνίζεται.

Είδαμε να χρησιμοποιεί τα ΜΑΤ σαν φυλακές απέναντι σε όποιον αντιστέκεται στα δίκαια αιτήματα του, ενάντια στις απολύσεις.

Είδαμε την Ελεεινή παρέμβαση των MAT στο λιμάνι της Cosco απέναντι στους εργάτες που διαμαρτύρονται για τους σκοτωμένους εργάτες συναδέλφους τους.

Αυτές οι άθλιες και βρώμικες επιθέσεις θα πέσουν στο κενό.

Να αποσυρθεί τώρα η άθλια κλήτευση σε δίκη του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και μέλους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει των εργατών η πάλη θα τη σπάσει με τη μαζική συμμετοχή και την αλληλεγγύη.

Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα και όσους αγωνίζονται.

Κάτω τα χέρια από τα σπίτια του λαού.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.