Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας: Όλοι και όλες την Πέμπτη 20 Ιουνίου 12:00 πμ στο Σύνταγμα. 24ωρη παμφθιωτική απεργία την Πέμπτη

Διαβάστε το δελτίο τύπου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας:

Στεκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ μέχρι τη νίκη.

24ωρη παμφθιωτική απεργία την Πέμπτη 20 Ιουνίου.

Νέο συλλαλητήριο στην Αθήνα

Όλοι και όλες την Πέμπτη 20 Ιουνίου 12:00 πμ στο Σύνταγμα

Αναχώρηση λεωφορείου από Λαμία 8:00 πρωί οδό Στουρνάρα

(στο πάρκινγκ πάνω από το πάρκο Τσαλτάκη).

Η τροπολογία έκτρωμα που κλείνει τη ΛΑΡΚΟ και απολύει τους  εργαζόμενους δεν θα περάσει

Σήμερα οι μαζικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα, στην Ευελπίδων και στο υπουργείο οικονομικών, δείχνει την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν μέχρι τη νίκη. Στο πλευρό τους είμαστε όλοι εμείς, συνδικάτα και εργαζόμενοι που έχουμε γίνει ένα μαζί τους και κρατάμε τον αγώνα τους – αγώνα μας για να συνεχίσουν να βρίσκονται στη δουλειά τους, για να μην μαραζώσει ο τόπος μας.

Τα δικαστήρια της Ευελπίδων αποφάσισαν την παραμονή στην εργασία τους μέχρι να βγει η τελική απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα. Δεν εφησυχάζουμε και συνεχίζουμε τον αγώνα με ενότητα και αλληλεγγύη, τα όπλα δηλαδή που έχουν κρατήσει τους εργαζόμενους όρθιους με το κεφάλι ψηλά και μέσα στη ΛΑΡΚΟ.

Η κυβέρνηση παρά τα λόγια και τις δεσμεύσεις, κατέθεσε σήμερα Τρίτη 18/6 , μια άθλια τροπολογία που κλείνει τη ΛΑΡΚΟ, απολύει τους εργαζόμενους, ερημώνει χωριά. Δεν θα τους περάσει. Πήραν την πρώτη απάντηση με μαζική και ακαριαία παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο οικονομικών.

Δεν θα τους αφήσουμε σε ησυχία. Συνεχίζουμε πιο δυνατά

Απαιτούμε  Να παρθεί πίσω η τροπολογία-έκτρωμα για τη ΛΑΡΚΟ.

Νέο συλλαλητήριο την Πέμπτη 20 Ιουνίου, 12:00πμ στο Σύνταγμα για να μην ψηφιστεί το έκτρωμα.

Το μέτωπο υπεράσπισης της επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ και των εργαζομένων της μεγαλώνει σε όλη την χώρα. Η Αττική, μέσα από τα σωματεία της έχει κηρύξει τετράωρη στάση εργασίας σε Αθήνα και Πειραιά σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για να στηριχτεί με κάθε τρόπο ο αγώνας μας.

Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας, για να δυναμώσει η αλληλεγγύη και για να εκφραστεί η στήριξη στους συναδέλφους μας από τη ΛΑΡΚΟ κηρύσσουμε 24ωρη παμφθιωτική απεργία την Πέμπτη 20 Ιουνίου.Στην νέα φάση που βρίσκεται ο αγώνας είναι ανάγκη να ενισχύσουμε και να δυναμώσουμε την στήριξη και την αλληλεγγύη. Καλούμε τα συνδικάτα και τους φορείς, όλους και όλες στο νέο αγωνιστικό αντάμωμα.

  • Για να μη πεταχτεί κανένας εργαζόμενος έξω από τη ΛΑΡΚΟ
  • Για να παραταθούν οι συμβάσεις εργασίας τους μέχρι τη μεταβίβαση της ΛΑΡΚΟ στο νέο ιδιοκτήτη
  • Για την συντήρηση και την επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ