Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

2η ημέρα γνωριμίας σχολείων Ειδικής Αγωγής με σχολεία Γενικής Αγωγής Φθιώτιδας

Δεκ 7, 2018 @ 09:00 - 12:30

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Φθιώτιδας, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο  –  Λύκειο Λαμίας, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Λαμίας και ο Δήμος Λαμιέων στο πλαίσιο του Εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας ΑμΕΑ, διοργανώνουν τη 2ηΗμέρα Γνωριμίας Σχολείων Ειδικής Αγωγής με Σχολεία Γενικής Αγωγής Φθιώτιδας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7-12-2018 από 9 π.μ. μέχρι 12:30 μ.μ. στο χώρο του Χαλκιοπούλειου Κλειστού Γυμναστηρίου.

Η φετινή εκδήλωση έχει ως άξονα την καλαθοσφαίριση και θα συμμετέχουν σε αυτή η Εθνική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο, αθλητές της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης ΕΣΠΕΡΟΣ, το γυμναστήριο «Εν κινήσει» και φυσικά μαθητές και μαθήτριες σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας. Επίσης θα βραβευθούν εκτός από τις ομάδες και αθλητές ΑμΕΑ.

Το πρόγραμμα της 2ης Ημέρας Γνωριμίας θα περιλαμβάνει δράσεις και αγώνες καλαθοσφαίρισης μεικτών ομάδων από τα Σχολεία Ειδικής και Γενικής Αγωγής, αγώνα επίδειξης της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο και αγώνες προσομοίωσης μαθητών της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης ΕΣΠΕΡΟΣ με αμαξίδιο, ρυθμική γυμναστική, χορό και τραγούδια.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Δεκ 7, 2018
Ώρα:
09:00 - 12:30
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Χαλκιοπούλειο Στάδιο
Φιλίας 1
Λαμία, 35100