Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

TEDxLamia

Μάρτιος 17 @ 10:30

Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 έρχεται το 2ο TEDxLamia στο κτίριο της ΔΕΥΑΛ

To TEDxLamia επιστρέφει αυτή την Κυριακή για δεύτερη συνεχή χρονιά.Ο παγκόσμιος θεσμός του TEDx, που έχει συνδεθεί με τα κοινωνικά και πολιτισμικά δρώμενα της πόλης μας, διοργανώνεται για μια ακόμη χρονιά με σκοπό την μετάδοση αξιόλογων και καινοτόμων ιδεών. Κεντρικό θέμα του TEDxLamia 2019 είναι το «Παράδειγμα».

Για το πλήρες πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες μπες εδώ?https://tedxlamia.com/2019/

#tedxlamia #paradigma #tedxspeakers #tickets

Τι είναι το TED

Το TED είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ξεκίνησε το 1984 στην Καλιφόρνια. Σκοπός του είναι η διάδοση αξιόλογων ιδεών, καθώς και η μετουσίωσή τους σε παραγωγικό προβληματισμό και πράξη, μέσα από σύντομες ομιλίες επιτυχημένων προσώπων της παγκόσμιας αλλά και της εθνικής και της τοπικής κοινότητας. Σήμερα πραγματοποιούνται περισσότερα από 20.000 TEDx Events παγκοσμίως κάθε χρόνο. Επιδιώκοντας μια μεταφορά της παγκόσμιας αυτής εκδήλωσης επι το ελληνικότερον, στην προσπάθειά μας δίνεται ταυτότητα συλλογική, χαρακτήρας συνεργατικός, ενώ το αποτέλεσμά της έχει αναφορά στον άνθρωπο και την κοινωνία.
To TEDxLamia προστέθηκε στην παγκόσμια οικογένεια των TEDx Events το Νοέμβριο του 2017 έχοντας ως θέμα του τη Συνέργεια (Synergy), την συνεργασία δηλαδή των ικανών και των άξιων, που έχουν τη βούληση αλλά και την αποφασιστικότητα να δράσουν σε κάθε τομέα της ανθρώπινης δημιουργικότητας.

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Μάρτιος 17
Ώρα:
10:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

ΔΕΥΑΛ