Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Eκδήλωση-παρουσίαση βιβλίου “Η ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΑΜΙΑΣ”, του Τριαντάφυλλου Δημ. Παπαναγιώτου

Δεκ 8, 2019 @ 11:30

Eκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου-παρακαταθήκη του φιλολόγου Τριαντάφυλλου Δημ. Παπαναγιώτου, τελευταίου διευθυντή της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λαμίας, με τίτλο “Η ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΑΜΙΑΣ”.
Ένα ταξίδι ιστορίας, αναμνήσεων και προβληματισμού για το μέλλον της εκπαίδευσης στη Λαμία.
Στο βιβλίο, ο συμπολίτης μας καθηγητής, γράφει την ιστορία της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λαμίας, όπως την έζησε σπουδάζοντας και όπως την υπηρέτησε διδάσκοντας.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:30 π.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από τον ομότιμο καθηγητή Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνο Πόρποδα, την καθηγήτρια Ψυχολογίας της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λαμίας Αρετή Καραθανάση – Κατσαούνου, επίτιμη πάρεδρο του Παιδαγωγικοιύ Ινστιτούτου, τη φιλόλογο καθηγήτρια Ελένη Κραββαρίτου – Ντελή, την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας Ελένη Μπενιάτα – Τσάπαλη,
τον δάσκαλο συγγραφέα Γεώργιο Σταυρόπουλο και την Παρασκευή Αργύρη Νηπιαγωγό και τέως Αντιδήμαρχο Παιδείας.Στην είσοδο της αίθουσας του Θεάτρου οι πολίτες θα μπορούν να παραλαμβάνουν δωρεάν ένα βιβλίο από την πολύτιμη ιστορική έκδοση, προσφορά της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λαμιέων.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Δεκ 8, 2019
Ώρα:
11:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Δημοτικό Θέατρο Λαμίας