Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Μια ελπίδα γεννιέται!» – Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για την υπογεννητικότητα

Φεβρουάριος 22 @ 17:00

Στους Δήμους Μακρακώμης και Λαμιέων ταξιδεύει το πρόγραμμα «Μια ελπίδα γεννιέται!» της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.

Tην Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, στις 5.00μμ, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Αγίου Γεωργίου (στο Παλιό Γυμνάσιο), θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.«Μια ελπίδα γεννιέται!», που στοχεύει στη μείωση της υπογεννητικότητας και υλοποιείται σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία HOPEgenesis.

 

Σ’ αυτό το πλαίσιο η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. «υιοθετεί», για 4 χρόνια, 86 χωριά της Ηπειρωτικής Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και 14 τοπικές κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού και Τυμφρηστού, του Δήμου Μακρακώμης και Παύλιανης του Δήμου Λαμιέων.

 

Η «υιοθεσία» αφορά στη στήριξη, από την εταιρία ΓΙΩΤΗΣ, των γυναικών που κατοικούν στα χωριά αυτά και επιθυμούν να γίνουν μητέρες, αλλά διστάζουν εξαιτίας αντικειμενικών δυσκολιών όπως, για παράδειγμα, η απόσταση από κατάλληλες μαιευτικές και γυναικολογικές δομές. Η ΓΙΩΤΗΣ αναλαμβάνει όλα τα έξοδα παρακολούθησης της εγκυμοσύνης τους, τις εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου και του τοκετού, όπως και όλα τα έξοδα μεταφοράς και φιλοξενίας τους. Επιπλέον, θα καλύψει τις ανάγκες σε βρεφικές τροφές των μωρών που θα γεννηθούν στα χωριά που έχει «υιοθετήσει», για τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής τους.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες:
Tηλέφωνo: 2106455353
www.hopegenesis.org
www.jotis-miaelpidagennietai.gr

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Φεβρουάριος 22
Ώρα:
17:00
Κατηγορία Εκδήλωση: