Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παρουσίαση του βιβλίου “Μαμά σ’ αγαπώ” και εκδήλωση με θέμα: «Συναισθηματική Νοημοσύνη – Ενσυναίσθηση στα παιδιά»

Δεκ 5, 2021 @ 11:00 - 13:00

 

Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε ως γονείς το τελευταίο διάστημα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία τη δική μας αλλά και των παιδιών μας σε μεγάλο βαθμό.

Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως κ. Μάρως Θεοδωράκη με τίτλο «Μαμά σ’ αγαπώ» στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμιέων και μέσα από τα βιώματα, λόγω της εμπειρίας μας στο χώρο θα προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε το κλίμα, συνδιοργανώνοντας μαζί το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής «Η Ζωγραφιά» την ομιλία-συζήτηση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης με θέμα: «Συναισθηματική Νοημοσύνη – Ενσυναίσθηση στα παιδιά». Η  ομιλία-συζήτηση θα συντονίζεται από την ψυχολόγο και την υπεύθυνη των κέντρων Λόγου και Ψυχολογικής Υποστήριξης Παιδιών και Ενηλίκων «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ».

Στο χώρο της εκδήλωσης θα ισχύουν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει ο νόμος για εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους.

Σας προσκαλούμε όλοι μαζί να αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα και να βοηθηθούμε μέσα απο τη συζήτηση να καλυτερεύσουμε τη ζωή των παιδιών και τη δική μας.

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 11:00 έως 13:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων.

Θα πραγματοποιηθεί και έκθεση έργων των μικρών μαθητών της Ζωγραφιάς με θέμα το βιβλίο. 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Δεκ 5, 2021
Ώρα:
11:00 - 13:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων
Λεωνίδου 11
Λαμία,