Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023

Εύη Χαρίλα: Η πρώτη των πρώτων στις Πανελλαδικές 2022 μιλά στο MAG24

 

Η Εύη Χαρίλα μάς λέει ότι της αρέσει να προχωρά κάνοντας μικρά βήματα, ωστόσο αυτό που έκανε στις πανελλαδικές εξετάσεις ήταν ένα τεράστιο άλμα καθώς οι βαθμοί της την “εκτόξευσαν” στην πρώτη θέση Πανελληνίως, με αποτέλεσμα να μπορεί να επιλέξει όποια σχολή θέλει!

Με τους εντυπωσιακούς βαθμούς 20 Μαθηματικά, 20 Χημεία, 19,9 στη Φυσική και 19,6 στην Έκθεση και πετυχαίνοντας σχεδόν την απόλυτη βαθμολογία, έλαβε συγχαρητήριο τηλεφώνημα από την ίδια την Υπουργό Παιδείας, την κα Κεραμέως.  

Μιλώντας μας για τα “μυστικά” της επιτυχίας της αναφέρει πόσο σημαντικό είναι να έχει κανείς πρόγραμα, οργάνωση και καλές βάσεις ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην σημασία της καλής ψυχολογίας και της διαχείρισης του άγχους.

Στην συζήτησή μας δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για τους καθηγητές και καθηγήτριές της στο 4ο Λύκειο, όπου φοιτούσε, τους φροντιστές της και φυσικά την οικογένειά της και τους φίλους της που στάθηκαν δίπλα της, ο καθένας με τον τρόπο του, όλο αυτό το διάστημα.

Η συνέντευξή μας έκλεισε με την παραίνεση της Εύης προς τους συνομιλήκους της να κυνηγούν τα όνειρά τους γιατί αυτό είναι το νόημα της ζωής, όπως μας λέει χαρακτηριστικά!

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι η Εύη είναι το δεύτερο παιδί της συγκεκριμένης οικογένειας που αριστεύει καθώς δύο χρόνια πριν η αδελφή της Βασιλική Χαρίλα είχε περάσει στην Ιατρική Σχολή Αθηνών με εξαιρετικές επιδόσεις. Τη συνέντευξη της Βασιλικής μπορείτε να δείτε εδώ.

Συνέντευξη: Γιώργος Παπασταμούλος

Κάμερα / Μοντάζ: Άκης Λούκας

Επιμέλεια: Όλγα Καλογήρου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μάριος Σπαθούλας: Από τα χωράφια στη… Νομική Αθηνών!

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ