Αρχική Τεχνολογία Facebook σε κινητά: Μην σας ξαφνιάσουν οι αλλαγές που θα δείτε στις...

Facebook σε κινητά: Μην σας ξαφνιάσουν οι αλλαγές που θα δείτε στις ειδοποιήσεις

Ξεχάστε ό, τι ξέρατε με τις ειδοποιήσεις του Facebook. To Facebook προωθεί αλλαγές όσον αφορά στις ειδοποιήσεις, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να τις απενεργοποιούν.

 

Η συγκεκριμένη αλλαγή αφορά στους χρήστες κινητών και έρχεται να λύσει, για αρχή, τα χέρια των χρηστών κυρίως iOS συσκευών, καθώς θα έχουν πλέον στη διάθεσή τους πληθώρα επιλογών. Tις επόμενες εβδομάδες, όπως έγινε γνωστό, η αλλαγή αυτή θα είναι διαθέσιμη και για τους χρήστες Android.

Οι χρήστες, πλέον αυτό που θα κάνουν είναι να μεταβαίνουν στο πεδίο «Ρυθμίσεις & Απόρρητο» και να κάνουν κλικ στις «Ειδοποιήσεις». Μπαίνοντας μέσα, επιλέγουν το πεδίο «Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων». Με αυτόν τον τρόπο και ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας, μπορεί να διαχειριστεί τις ειδοποιήσεις που λαμβάνει. Επιπλέον, θα έχει τη δυνατότητα να απενεργοποιεί και τη φωτεινή ένδειξη, η οποία εμφανίζεται στην οθόνη του κάθε φορά που έρχεται ένα μήνυμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.