Αρχική Advertorial Φροντιστήριο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ: Μία άλλη όψη της εκπαίδευσης…

Φροντιστήριο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ: Μία άλλη όψη της εκπαίδευσης…

Δείτε τους Επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019

Με την ευκαιρία του νέου σχολικού έτους, να επισημάνουμε μερικές αλήθειες. Καλοί καθηγητές υπάρχουν παντού, και στα δημόσια σχολεία και στα φροντιστήρια – και κακοί επίσης υπάρχουν παντού. Όμως οι καθηγητές των σχολείων δεν επιτρέπεται να διδάξουν έξω από το σχολείο. Είναι παράνομο, δηλαδή διώκεται από το κράτος. Είναι ανήθικο, γιατί εθίζει τους εφήβους στην παρανομία και στην συναλλαγή. Επίσης στερούν από τους νέους απόφοιτους εκπαιδευτικών σχολών την δυνατότητα να εργασθούν.
  Άρα, την ενισχυτική διδασκαλία την αναλαμβάνει το φροντιστήριο, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο. Σε άλλα κράτη επιδοτείται ο γονέας, ώστε να αγοράσει τις υπηρεσίες που χρειάζεται από τα φροντιστήρια- π.χ. juku λέγονται οι αντίστοιχες σχολές στην Ιαπωνία. Σε άλλα κράτη γίνεται μέσα στο σχολείο – βέβαια χρειάζονται προσωπικό…… Σε άλλα συμβαίνει σε μικρότερο βαθμό, γιατί οι κοινωνίες τους δεν  έχουν την εκπαίδευση ως πρώτη προτεραιότητα για κοινωνική και οικονομική ανέλιξη.
  Συνεπώς οι γονείς καλούνται να επιλέξουν το καλύτερο διδακτήριο, γιατί ουσιαστικά επενδύουν στο μέλλον των παιδιών τους. Το κόστος των φροντιστηρίων και των σπουδών είναι μικρό σε σχέση με το όφελος που δημιουργεί, όσον αφορά τους δρόμους που ανοίγει στη ζωή μας, μην παραγνωρίζοντας και την πνευματική ολοκλήρωση του ατόμου.
  Δεν θα σας πούμε ότι είμαστε το καλύτερο φροντιστήριο. Αυτό πρέπει να το ανακαλύψετε μόνοι σας.  Πρέπει να κάνετε αυτό που λέγεται «έρευνα αγοράς». Πρέπει να δείτε , να μιλήσετε και να ενημερωθείτε. Πρέπει να εμπιστευτείτε  εκεί που θα σας πείσουν ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για το παιδί σας και έχουν και τα απαραίτητα εχέγγυα.
 Καλή επιτυχία λοιπόν, στο ψάξιμο και στην χρονιά που έρχεται.
Φροντιστήριο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ
Α.Λάππας – Ι.Τσαπρούνης

 

Φροντιστήριο «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» – Οι καθηγητές μας:
ΦιλολογικάΜόρφω Ρουποτιά, Ειρήνη Πασχαλίδη 
Μαθηματικά: Κωνσταντίνα Μαλαμούση, Φάνης Νταρλαδήμας, Βαλάντης Χάδος
Οικονομικά:  Κωνσταντίνα Αντωνοπούλου
Πληροφορική: Αποστολία Παπαναστασίου
Χημεία: Ανδρέας Λάππας
Φυσική: Κωνσταντίνα Σύρου, Γιάννης Τσαπρούνης
Θα μας βρείτε στην Κολοκοτρώνη & Λυκούργου 6, στον 2ο όροφο κάθε ημέρα 10 -12.30΄ και 5-9 τα απογεύματα. Το Σάββατο από τις 10-12.30΄ το πρωί.
Θα απαντήσουμε στα 22310-35317 και 6974 888 979 και 697 3358 288 {Facebook Page}.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.