Αρχική Εκπαίδευση Αν θες να είσαι πρώτος, έλα στο φροντιστήριο ΠΡΩΤΟ!

Αν θες να είσαι πρώτος, έλα στο φροντιστήριο ΠΡΩΤΟ!

ΠΡΩΤΟ Φιλολογικό Φροντιστήριο
Αγαπητοί γονείς, φίλοι μαθητές,
Σήμερα που το νέο εκπαιδευτικό σύστημα γίνεται περισσότερο απαιτητικό, η διδασκαλία των γλωσσικών μαθημάτων απαιτεί εξειδικευμένους καθηγητές με πολύχρονη εμπειρία και προσαρμοσμένο πρόγραμμα σπουδών για εξασφαλισμένη επιτυχία στις εξετάσεις.

Στο ΠΡΩΤΟ Φιλολογικό Φροντιστήριο διδάσκονται αποκλειστικά φιλολογικά μαθήματα για το Γυμνάσιο και το Λύκειο.
#Αρχαία, # Έκθεση, #Λογοτεχνία, #Ιστορία, #Λατινικά

Επιλέγω το φιλολογικό φροντιστήριο ΠΡΩΤΟ:

Γιατί βασική μας αρχή είναι Πρώτα ο μαθητής.

Γιατί παρέχουμε φροντιστηριακή εκπαίδευση υψηλής ποιότητας με αρωγούς τους ειδικευμένους ανά διδακτικό αντικείμενο εκπαιδευτικούς μας οι οποίοι είναι καταρτισμένοι παιδαγωγικά και διδακτικά, συντονίζονται με βάση ένα ενιαίο πλάνο ύλης ενώ έχουν την ελευθερία της αυτενέργειας μέσα στην τάξη, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή αλλά και του κάθε τμήματος.
Γιατί Σεβόμαστε τόσο την προσωπικότητα του κάθε μαθητή ατομικά, αλλά και την οικογένειά του και χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης κι ειλικρίνειας με τους γονείς των μαθητών μας.

Πετυχαίνω τους στόχους μου –

Γιατί δημιουργούμε πραγματικά ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα ανάλογα με το επίπεδο των μαθητών μας.
Γιατί ολοκληρώνουμε έγκαιρα την ύλη, ώστε οι μαθητές να είναι άριστα προετοιμασμένοι μέσα από ένα κύκλο σχεδιασμένων επαναλήψεων για τις εξετάσεις.
Γιατί προγραμματίζουμε τα διαγωνίσματά μας σε ετήσια βάση και σε συγκεκριμένη κάθε φορά ύλη, ώστε ο μαθητής να έχει ξεκάθαρη και μετρίσιμη εικόνα της προόδου του.
Γιατί καλύπτουμε τις μαθησιακές ελλείψεις με ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας και ειδικές σημειώσεις σε χρόνο πέρα από τον καθορισμένο του ωρολογίου προγράμματος.

Κατακτώ τη ζωή μου!

Γιατί εδώ διδάσκεσαι από τους καθηγητές για τους οποίους επέλεξες το Πρώτο Φιλολογικό Φροντιστήριο.
Γιατί εγγυόμαστε  την επιτυχία κάθε μαθητή που θα ακολουθήσει με επιμονή και υπομονή τη διδακτική μας μεθοδολογία.
Γιατί για όλους τους μαθητές στην ιστοσελίδα μας www.protolamia.gr δημιουργήσαμε τον πιο έγκυρο Οδηγό Σταδιοδρομίας, θέματα εξετάσεων, προσομοίωση μηχανογραφικού, οδηγό σπουδών όλων των σχολών και τμημάτων, με την υπογραφή του Στράτου Στρατηγάκη (Μαθηματικός, Ερευνητής, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας) .

 

Γιατί, Αν θες να είσαι πρώτος, έλα στο ΠΡΩΤΟ!

Γιατί, είμαστε ασφαλείς, επειδή παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας!!

Γιατί, Κατανοούμε ότι η γνώση αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο ανάπτυξης και προόδου του ατόμου αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας και θέτουμε ως στόχο την έγκαιρη και συστηματική προετοιμασία των μαθητών ως αναγκαία προϋπόθεση προκειμένου ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εποχής μας. Πρώτοι από την Α’ Γυμνασίου ως την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο.

 

 

ΠΡΩΤΟ Φιλολογικό Φροντιστήριο
Υπεύθυνος σπουδών:  Χρίστος Π. Γαληρόπουλος
MS.c  Φιλόλογος Α.Π.Θ
Διεύθυνση: Θεμιστοκλέους 13 , Τηλ. 2231307691
www.protolamia.gr

Facebook/protolamia
Instagram/@proto_filologiko_frontistirio

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.