Αρχική Εργασία Φθιώτιδα: 13 προσλήψεις στον Δήμο Καμένων Βούρλων – Δείτε τις προθεσμίες

Φθιώτιδα: 13 προσλήψεις στον Δήμο Καμένων Βούρλων – Δείτε τις προθεσμίες

Την πρόσληψη συνολικού αριθμού δέκα τριών (13) ατόμων και συγκεκριμένα έντεκα (11) κατηγορίας ΥΕ, κλάδου ΥΕ16 -Εργατών Καθαριότητας και δύο (2) ατόμων κατηγορίας ΔΕ. κλάδου ΔΕ28 Χειριστών Μηχανημάτων Εργων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ανακοίνωσε ο Δήμος Καμένων Βούρλων.

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι τριών (3) μηνών και θα απασχοληθούν στο Τμήμα Περιβάλλοντος για την πυρασφάλεια του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή μόνο στην έδρα του Δήμου Καμένων Βούρλων, στο γραφείο Πρωτοκόλλου στα Καμένα Βούρλα (Δ/νση: Αγ. Παντελεήμονα 8 -Καμένα Βούρλα- τηλ. επικοινωνίας : 22353-50026),κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η προθεσμία υποβολή της αίτησης και των δικαιολογητικών είναι εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων της έδρας του Δήμου.

Περισσότερα ΕΔΩ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.