Αρχική MAG24 TV Φθιώτιδα: Και επίσημα ΟΧΙ στο hot spot στον Καραβόμυλο (video/ΦΩΤΟ)!

Φθιώτιδα: Και επίσημα ΟΧΙ στο hot spot στον Καραβόμυλο (video/ΦΩΤΟ)!

Μετά την τρικυμία έρχεται η νηνεμία…

Έπιασαν τόπο οι αντιδράσεις και η σύμπνοια κατοίκων, φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και βουλευτών ….

Ανάστατη ήταν το τελευταίο διάστημα η Στυλίδα και ο Καραβόμυλος και γενικότερα η Ανατολική Φθιώτιδα αναμένοντας τις εξελίξεις στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την ίδρυση hot spot στο στρατόπεδο «Γεωργίου Παπαποστόλου» στον Καραβόμυλο και τη φιλοξενία περίπου τριακοσίων προσφύγων.

Οι συντονισμένες ενέργειες πολιτών, φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και βουλευτών, οι έκτακτες συσκέψεις με τον Υπουργό και οι έντονες διαμαρτυρίες προς πάσα κατεύθυνση έφεραν αποτέλεσμα…

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός δήλωσε ότι μετά τις ενστάσεις που εξετέθησαν στο Υπουργείο σχετικά με τα χαρακτηριστικά και την καταλληλότητα του χώρου, αλλά και τις εναλλακτικές θέσεις που προτάθηκαν, οι οποίες ελήφθησαν σοβαρά υπόψη ενημερώθηκε επίσημα από το αρμόδιο υπουργείο ότι η απόφαση ίδρυσης hot spot αναστέλλεται επ΄αόριστον…

Είναι επίσημο πια… Ακυρώνεται η δημιουργία του κέντρου υποδοχής προσφύγων στον Καραβόμυλο ενόψει μιας νέας διαχείρισης του θέματος των προσφύγων από την Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο.

Δείτε το σχετικό video:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.