Αρχική Τοπικά Φθιώτιδα: Ξεκινά ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για τη δακοκτονία στη Λοκρίδα

Φθιώτιδα: Ξεκινά ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός για τη δακοκτονία στη Λοκρίδα

Αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΣΗΔΗΣ ο διαγωνισμός για τη δακοκτονία στον τομέα Α’ της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

 

Αναρτήθηκε η διακήρυξη για την «Παροχή υπηρεσιών για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό ελαιοδέντρων στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου Ελιάς, για το έτος 2019 στο ΤΜΗΜΑ Α΄ της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας» με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει τιμής.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 327.255,23€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και αφορά τον από εδάφους ψεκασμό 2.446.000 ελαιοδέντρων στα παρακάτω Δ.Δ της Π.Ε. Φθιώτιδας:

Αγ. Κωνσταντίνου, Αρκίτσας, Λειβανατών, Μεγαπλάτανου- Γουλεμίου, Αταλάντης – Κυπαρισσίου, Τραγάνας – Προσκυνά, Μαρτίνου, Λάρυμνας, Μαλεσίνας, Καλαποδίου-Ζελίου, Ελάτειας, Σφάκας, Αμφίκλειας-Δρυμαίας -Τιθρωνίου, Μοδίου, Τιθορέας-Αγίας Μαρίνας, Κ. Τιθορέας.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών: 11 Μαρτίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00

Ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών: 14 Μαρτίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10: 00

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.