Αρχική Advertorial Φθιώτιδα: Λεφτά υπάρχουν…

Φθιώτιδα: Λεφτά υπάρχουν…

Αν και προεκλογική περίοδος, μην πάει το μυαλό σας σε πολιτικές ή άλλες αντιπαραθέσεις….

Οι επαγγελματίες – επιχειρηματίες πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο, που δεν είναι άλλος από τον εκσυχρονισμό και την ανάπτυξη της εταιρεία μας… Αλήθεια λέμε. Λεφτά υπάρχουν!
Είναι μία περίοδος κατά την οποία, ομολογουμένως, παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες επιχορηγήσεων μέσω του ΕΣΠΑ για επενδυτικές πρωτοβουλίες.
Για αυτόν τον λόγο, η εταιρία μας Βαγενάς Χρήστος & ΣΙΑ Ε.Ε. “Ατλαντίς Συμβουλευτική Κεντρικής Ελλάδας” (www.atlantis.net.gr) , θεωρεί χρήσιμη μία σύνοψη των προγραμμάτων ΕΣΠΑ που «τρέχουν».
Leader Φθιώτιδας – Ευρυτανίας Επιχορηγήσεις 40% – 65% για υφιστάμενες και νέες επιχειρήσεις (μεταποίησης γεωργικών προϊόντων, βιοτεχνιών, τουριστικών καταλυμάτων κλπ) σε συγκεκριμένες περιοχές. Δείτε λεπτομέρειες στον σύνδεσμο:
https://atlantis.net.gr/el/leader-fthiotida-evritania/
Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων Επιχορηγήσεις 50% – 65% για υφιστάμενες επιχειρήσεις (βιοτεχνιών, χονδρικού εμπορίου κλπ), οι οποίες απασχολούσαν τουλάχιστον δύο εργαζομένους το 2018. Δείτε λεπτομέρειες στον σύνδεσμο:
https://atlantis.net.gr/el/ergaleiothiki-antagonistikotitas/
Εργαλειοθήκη επιχειρηματικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου, Εστίασης, Εκπαίδευσης – Κοινωνικής Μέριμνας Επιχορηγήσεις 50% για υφιστάμενες επιχειρήσεις των παραπάνω κλάδων. Δείτε λεπτομέρειες στον σύνδεσμο:
https://atlantis.net.gr/el/espa-ergaleiothiki-epixeirimatikotita/
Πρόγραμμα δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας 5.000 ανέργων, πρώην αυτοαπασχολουμένωνΕπιχορηγήσεις από 12.000€ – 24.000€ για ανέργους, εγγεγραμμένους στα μητρώα του ΟΑΕΔ, που έχουν διακόψει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα από 1/1/2012 μέχρι 6/8/2018. Δείτε λεπτομέρειες στον σύνδεσμο:
https://atlantis.net.gr/el/espa-second-chance/
Σας υποστηρίζουμε με αξιοπιστία: 
για την υποβολή του φακέλου αίτησης επιχορήγησης και για την παρακολούθηση της υλοποίησης της επένδυσης μέχρι την εκταμίευση της επιχορήγησης, οπότε… ΜΕΙΝΕΤΕ ΗΣΥΧΟΙ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΛΑΝΤΙΣ!

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Χρήστος Βαγενάς 

Οικονομολόγος Πανεπιστημίου Πειραιά, MSc Χρηματοοικονομικά & Επενδύσεις Πανεπιστήμιο Brunel
Τηλ. 22310 23270
Email: christos@atlantis.net.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.