Αρχική Πολιτισμός Μετά το Discovery Channel το Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών ταξιδεύει στην Εσθονία

Μετά το Discovery Channel το Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών ταξιδεύει στην Εσθονία

Μετά το Discovery Channel την σκυτάλη παίρνει το “Travel with me” από την κρατική τηλεόραση της Εσθονίας.

Στο επίκεντρο παγκοσμίου ενδιαφέροντος βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών. Η αρχή έγινε με την επίσκεψη του Discovery Channel για τα γυρίσματα ντοκιμαντέρ σχετικά με τη μάχη των Θερμοπυλών τον Απρίλιο του 2019.

Στη συνέχεια πληροφορίες και πλάνα σχετικά με το Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών και το πεδίο της μάχης θα προβληθούν μέσα από την κρατική σερβική τηλεόραση.

Σήμερα την σκυτάλη πήρε η κρατική τηλεόραση της Εσθονίας μέσω της εκπομπής “Travel with me”, η οποία θα αφιερώσει ένα ωριαίο επεισόδιο σχετικά με το Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης, τον αρχαιολογικό χώρο και τη μάχη των Θερμοπυλών. Η ίδια εκπομπή θα αφιερώσει χρόνο στο Καρπενήσι και την Εύβοια. Το συνεργείο αφού ξεναγήθηκε στο χώρο του Κέντρου, επισκέφθηκε το μνημείο του Λεωνίδα και τον λόφο του Κολωνού και έπειτα αναχώρησε για το Καρπενήσι για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.